10-TANSSIN SM-KILPAILUT

LAHDEN SUURHALLISSA 7.10.2023

Majoitustarjoukset julkaistu: 22.8.      Klikkaa tästä

Tervetuloa Nick´s Dancingin järjestämään 10-TANSSIN SUOMENMESTARUUS-kilpailuihin. Kilpailut ovat kotimaisen syyskilpailukauden suurin kilpatanssitapahtuma.

Toivomme kaikille tanssijoille ja tukijoukoille turvallisia harjoittelumahdollisuuksia ja intoa treenaamiseen niin kesälle kuin syksylle, jotta tapaamme kaikki runsain joukoin SM-kisoissa.

Erityshuomio: kisoissa 10-tanssitaan erikoisluokkana kauan kaivattu yhdistetty Senioriluokka 3-5! Luokalle ei saatu SM-arvoa, mutta "oikeat", kaikkia kymmentä tanssia treenaavat sennuparit: tulkaa joukolla mukaan, niin saadaan jonain vuonna tästä ihan virallinen SM-sarja. Muut perinteiset sarjat löytyvät kilpailukutsusta!

Päivitämme tätä sivustoa sitä mukaa, kun saamme kilpailujärjestelyjä vahvistettua.

Linkki kilpailukutsuun!

Kilpailupaikka: Lahden Suurhalli.

Kilpailupaikka: Lahden Suurhalli. Salpausselänkatu 7, Lahti.

Klikkaa karttalinkki auki!

Majoitustilanne Lahden seudulla 10-tanssi SM viikonloppuna

SM viikonloppuna Lahdessa on muitakin tapahtumia, joka näkyy hotellien huonehinnoissa. Nicks Dancing suosittelee varaamaan hotellin niin pian kuin mahdollista alla olevista vaihtoehdoista. Muutoin suosittelemme käyttämään yleisiä varausvälineitä hotelli- tai muihin majoitusbuukkauksiin. Sokos Lahden Seurahuone ja Scandic sijaitsevat ydinkeskustassa.

Katso majoitustarjoukset tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Alemana - tanssitarvikemyynti kisapaikalla. 

Tule ostoksille! Tutustu valikoimaan etukäteen ja tilaa tuotteita sovitukseen jo etukäteen! 

Kahvio- ja lounastarjoilu.  

Tervetuloa kaffelle seuran kahvioon, joka on kisalattian päädyssä. Lounasta tarjoilee Ravintola Koti, jonne pääset sisäkautta. Heiltä saat lounaan mukaan, Take away, niin halutessasi.