EnnakkoiImoittautuminen tanssikursseille ennen kaudenalkua

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDEN 2024 KURSSEILLE JA TUNNEILLE ON PÄÄTTYNYT!

HUOM! Kevätkaudella ei ala uusia lapsille ja nuorille suunnattuja ryhmiä. Uudet ryhmät aloitetaan syyskaudella. Tästä tulemme tiedottamaan sivuillamme viimeistään toukokuussa 2024. 
Lasten ja nuorten tuntien kiinnostaessa jätäthän alla yhteystietosi, olemme yhteydessä.

Loppiaisen jälkeen startanneille tunneille mahdut vielä hyvin mukaan! Reippaasti vaan mukaan tunneille ja kursseille, tätä ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Varmista tunnin ajankohta ja paikka kurssikuvauksista. Tervetuloa kaikki ensikertalaiset sekä aiemmin tanssia harrastaneet. Nicksillä on kiva harrastaa tanssia kaikissa sen muodoissa.

Ensikertalainen tai vanha tanssiharrastaja. Nick´s Dancingin jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan ja maksetaankin Hobissa.

Tee tuntikohtainen ilmoittautuminen osoitteessa: www.hob.fi/r/nd 


Alla olevalla lomakkeella keräämme vain ennakkoilmoittautumisia. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta toivomme saavamme ilmoittautumisia etukäteen ennen kauden alkua, jotta voimme tarkentaa tarvittaessa tarjontaa. 

Tavoitteena on, että kaikille tunneille ja kursseille saisimme vähintään 10 osallistujaa. Määrän jäädessä pienemmäksi joudumme miettimään toteutumista erikseen.

Tanssitunnit ja -kurssit