Ilmoittautumis- ja maksuohjeet - hob.fi/r/nd

Hob on seuran käyttämä verkkokauppa, jolla ilmoittaudut jokaiselle tunnille erikseen. Samalla maksat turvallisesti tunnin sähköisesti sinulle sopivalla maksuvälineellä. Myös koko kurssin kurssimaksu tai jäsenenä sinulle kohdistuva kauden harjoitusmaksu maksetaan tässä järjestelmässä. 

Ilmoittautuminen omalta älypuhelimelta (tai pc tai pad) on myös terveysturvallista - salilla ei käsitellä rahaa tai ilmoittautumislistoja - vältetään siis kontakteja! 

ALTA LÖYDÄT YKSITYISKOHTAISET OHJEET: 

Jokaiselle tunnille illmoittaudutaan ja maksetaan hob-palvelun kautta osoitteessa www.hob.fi/r/nd

Jos tulet millekään Nicks Dancingin tunnille ensimmäistä kertaa, kirjaudu mieluiten ensin sisään käyttäen Google- tai Facebook-tunnuksiasi klikkaamalla kyseistä kuvaketta. Jos sinulla ei ole Google- tai FB-tunnuksia, kirjautumistietona toimii sähköpostiosoitteesi.

Valitse tunti, jolle osallistut. Huomaa, että voit ilmoittautua vain saman päivän tunneille. Huomisen tunnille ilmoittaudutaan huomenna.

Syötä sähköpostisi, puhelinnumerosi ja nimesi kenttiin. Jos olet kirjautunut Google- tai Facebook-tunnuksillasi, voi nämä kentät olla jo valmiiksi täytetty. Tarkista tällöin tietosi.

Paina lopuksi "Mukana!"-nappia.

Ilmoittauduttuasi näet sivun, jossa on tietoja ilmoittautumisestasi ja maksuohjeet.

Huomaathan, että voit edelleen liittää Googlen tai Facebookin tiliisi, jotta kirjautuminen on helpompaa.

Saldo-kohdassa paljonko sinulla on maksamatta tuntimaksuja. Miinuksella oleva saldo tarkoittaa, että maksuja on maksamatta. Maksaminen onnistuu valitsemalla haluamasi maksutavan painikkeen alla olevasta listasta.

Meille käy yleisimmät pankkimaksut, MobilePayn, Pivon, sekä Visa- ja MasterCard-luottokortit. Smartum ja ePassi maksetaan HObin sisällä painamalla niiden napista ja seuraamalla ohjeita, ei applikaatiolla. Jos maksat Edenred-kortilla, käynnistä maksaminen MasterCard-nappista. Jos kuitenkin päädyt maksamaan Smartum- ePassi tai MyEdenred-sovelluksella, lähetä tieto maksutapahtumasta: webmaster@hob.fi. Toivomme kuitenkin, että käyttäisit ensisijaisesti Hobissa tarjolla olevia nappeja.

Peruutus

Jos olet ilmoittautunut ja maksanut, etkä pääsekään tunnille, ilmoita siitä joko opettajalle tai webmaster@hob.fi. Ilmoittautumisesi perutaan ylläpitäjän toimesta.

Tunnin maksaminen ja yllättävä osallistumisen peruminen tai muuta toimenpiteet voivat nostaa saldosi positiiviseksi. Tällöin sinulla on valmiiksi maksettuja osallistumisia. Kun ilmoittaudut seuraavalle tunnille, kulutetaan tunnin maksu ensin positiivisesta saldostasi. Jos haluat maksusi palautettavan, ota yhteyttä webmaster@hob.fi. Pyydämme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jättämään saldon positiiviseksi ja käyttämään sen.

Ennakkomaksu

Saldon voi nostaa positiiviseksi myös tekemällä ennakkomaksun. Tällöin "lataat" rahaa valmiiksi järjestelmään, jota sitten käytetään tulevien tuntien maksamiseen. Maksaaksesi ennakkomaksua klikkaa "Maksa ennakkomaksua"-linkkiä ja syötä ilmestyvään kenttään kuinka paljon haluat maksaa ennakkoa. Kun klikaat "lisää"-nappia, tuo summa vähennetään saldostasi. Lopullisesti ennakkomaksu peritään sinulta vasta, kun olet suorittanut maksun painamalla jotakin maksupainikkeista. Ennen suoritusta voit vielä perua ennakkomaksun.

Kausikortti

Ennakkomaksua kätevämpi tapa tehdä harrastamisesta helppoa on ostaa kausikortti. Jos käymällesi tunnille sopii kausikortti, ehdottaa järjestelmä kausikortin hankkimista alla olevan kuvan tapaan. Klikkaamalla linkistä pääset ostamaan kausikortin. Kun ostat kausikortin, muuttuu sen hinta negatiiviseksi saldoksi. Lopulliesti kausikortti maksetaan kuittaamalla negatiivinen saldo pois jollakin maksunapeista. Voit myös perua kausikortin ennen maksua, kunhan sitä ei ole käytetty yhteenkään tuntiin. Jos sinulla tulee kausikortin kanssa epäselvyyksiä, ota yhteyttä webmaster@hob.fi.

Jos ostat kausikortin ja saldosi on liikaa negatiivinen, kuten alla olevan kuvan tapauksessa, klikkaa "Kuittaa kerta/kausikortilla" -nappia. Tällöin kausikortti kuittaa tunnin kertamaksun ja saldoksi pitäisi jäädä pelkkä kausikortin hinta. Jos et näe nappia tai saldo on mielestäsi muuten väärin, ota yhteyttä webmaster@hob.fi.

Käyttövinkki: Tee hob pikakuvake omalle älypuhelimelle, silloin kun olet kirjautuneena sisään - kolmesta pisteestä sisään ja Lisää aloitusnäytölle.  Jatkossa pääset sitä pikakuvaketta painamalla suoraan hobiin.

Bailatino, Salsa ja Lavatanssitunneilla voit vielä maksaa kertamaksusi käteisellä. Varaa tasaraha!  Vahva suositus: opettele käyttämään hob-verkkokauppaamme!