Lisenssin ja vakuutuksen hankkiminen

Tanssiurheiluliiton Kilpailulisenssi -ja vakuutus tulee olla voimassa osallistuttaessa vakio/latin- kilpailuun. Kilpailulisenssin sisällön ja tarkan hinnan löydät Suomisportista. Vuoden 2023 tiedot tästä linkistä.  Itse lisenssi/vakuutus hankitaan SUOMISPORTISTA kohdasta Lisenssit ja vakuutukset. 

Maksettuasi lisenssin, se näkyy yleensä seuraavana päivänä DanceCoressa. Kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää lisenssiä ja ilmoittautuminen ei teknisesti onnistukaan ilman sitä. Huolehdi, että lisenssi/vakuutus-asiat ovat kunnossa noin 4 viikkoa ennen kilpailua. Seuran jäsensihteeri huolehtii siitä, että sinut henkilönä ja kilpaparina on ilmoitettu Dancecoreen ajallaan, samoin mieluusti noin 4 viikkoa ennen ensi kilpailua.

Suosittelemme kilpatanssijoita hankkimaan samalla vakuutuksen, sillä yleensä muut vapaa-ajan vakuutukset rajaavat kilpaurheilun pois vakuutuksista. Vakuutus on siis myös pakollinen, kun kilpailet. Kätevintä on hankkia lisenssi ja vakuutus samalla kertaa! Jos sinulla on kilpaurheilunkin kattava oma vakuutus ja haluat pitäytyä siinä, niin ota varmuudeksi kilpailuihin aina mukaan siitä dokumentit, jolla voit osoittaa vakuutuksen laajuuden ja voimassa olon.

Lisenssin mukana ostettavassa vakuutuksessa on huomioitava, että se kattaa myös esim. harjoitukset. Katso tarkemmin vakuutuksen sisältö Suomisportista.