Lisenssin hankkiminen

Kilpailulisenssit hankitaan www.tanssiurheilu.fi sivuilla olevan linkin kautta. Kilpailulisenssi -ja vakuutus tulee olla voimassa osallistuttaessa kilpailuun.

Maksettuasi lisenssin ja vakuutuksen toimita kopio pankkikuitista, kuvaruutukopio maksatuksesta tai jokin muu varmenne maksusta osoitteseen kilpailijat@nicksdancing.fi. Vain todennetusti lisenssinsä maksaneet ilmoitetaan kilpailuihin.

Tanssiurheiluliitto sakottaa seuraa ja seura tanssijaa, (sakkomaksu 80 €), jos yksittäiseltä kilpailijalta lisenssi puuttuu. Varmuudeksi: ota maksusta vielä kuva tai kopio mukaan kilpailuihin, ainakin alkuvuoden osalta.

Suosittelemme kilpatanssijoita hankkimaan samalla vakuutuksen, sillä yleensä muut vapaa-ajan vakuutukset rajaavat kilpaurheilun pois vakuutuksista. Vakuutus on siis myös pakollinen, kun kilpailet. Kätevintä on hankkia Lisenssi ja vakuutus samalla kertaa! Tanssiurheiluliiton sivuilta löytyy ohjeita ja linkki itse lisenssin- ja vakuutuksen ostoon - joka tehdään sivustolta: www.suomisport.fi