LatinoShow - eri ryhmät

LatinoShow ryhmät sunnuntaisin 22.1.-21.5.
Tunteja ei ole viikoilla 9 (hiihtoloma) ja 14 (pääsiäinen).

Paikka Nicksin sali (Svinhufvudinkatu 23 A)

Aika Sunnuntaisin klo 14:00 - 17:00

Ohjaaja:  Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

1. PERUTTU, Avoin koreografiatunti   = PERUTTU 
1. Kilparyhmä                                   klo 14:00 -15:00
2. Avoin Tekniikkatunti                   klo 15:00 - 16:00
3. Kokeileva                                      klo 16:00 - 17:00

Hinnat:

Avoin tekniikkatunti: 12€/kerta, kertakävijälle, maksut maksetaan hob.fi/r/nd -sivun kautta valitsemallasi maksutavalla. 

Kilparyhmä erillisellä kausimaksulla (sis. tekniikkatunti), katso Hinnasto tästä linkistä, maksut maksetaan hob.fi/r/nd -sivun kautta valitsemallasi maksutavalla sekä sähköpostitse lähetettävällä jäsenmaksulaskulla. 
Kokeileva; Mia Siivosen oma tunti, Mian erillishinnoittelu, ota yhteys suoraan ohjaajaan.

Kurssikuvaukset: 

LatinoShow Avoin tekniikkatunti. UUSILLE LatinoShow-tanssista kiinnostuneille, tämä on hyvä tunti aloittaa! 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tunnilla tutustutaan Karibian ja latinalaisamerikan alueen tanssilajeihin ja erityisesti niiden tekniikkaan, kuten cha-cha, jive, samba, rumba, salsa, bachata ja reggaeton. Näiden lisäksi liikekieltä maustetaan Show ja afroelementein, sekä opetellaan yleistä tanssitekniikkaa, kuten spinnejä ja musikaalisuutta. Tunneilla pääset haastamaan kehosi  ja päästämään sisäisen esiintyjäsi valloilleen, kun käydään läpi lavapresenssiä ja tanssin eri elementtejä.

Tämä on mainio laji, jos haluaa päästä kehittymään perustanssissaan. Sopii hyvin myös aloittelijoille, koska focus on tekniikassa. Tunneilla keskitytään yksityiskohtiin jokaisen oman taitotason mukaan, joten jokainen saa rutkasti materiaalia omaan tanssiin. Jos haluat, ota korkokengät (lattari) mukaan.

LatinoShow kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee kilpakoreografiaa ja suuntaa kohti LatinoShow -kisoja. Lajien pääpaino on Caribbean -sarjassa, eli Karibian alueen tansseissa kuten salsa, kuubalaiset rumbat, mambo, merengue, chachacha,  bachata, reggaeton ja son yhdistettynä show -elementteihin. Kisaryhmässä mukana oleminen on tavoitteellisesta ja ryhmässä tekemisestä kiinnostuneille tarkoitettua mielekästä ja taitoja kehittävää harrastustoimintaa, joka haastaa ja antaa tanssijalle enemmän kuin normaalit viikkotunnit. Ryhmähenki on tiivis ja pääset osaksi estradisäteilyä ja pukuloistetta, mutta myös sitä, mitä sinne pääsy ensin vaatii: halua kehittyä ja sitoutumista treenaamaan hyvässä porukassa. Kisaryhmäläiset osallistuvat myös tekniikkatreeneihin (sisältyy kausimaksuun), joilla hiotaan perusteet kuntoon, jolloin koreotunneilla päästään keskittymään enemmän askeliin, musikaalisuuteen ja lavapresenssiin. 

Tällä videolla vähän fiiliksiä miltä Latino Show -esitys näyttää.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.