LatinoShow

Aikuisten LatinoShow perusryhmä 3.2.-19.5. Tunteja ei ole viikoilla 9 (hiihtoloma) ja 15 (pääsiäinen).
 
Muut aikuisten LatinoShow ryhmät 6.2.-15.5. Tunteja ei ole viikoilla 9 (hiihtoloma), 15 (pääsiäinen) ja 17 (vappu).


LatinoShow ryhmät harjoittelevat korona-aikana turvaetäisyyksistä huolehtien. 

Paikka ja aika sunnuntaisin Nicksin sali (Svinhufvudinkatu 23 A)

Koreografiatunti kilparyhmälle (ryhmä1) klo 14:00 - 15:00
Kaikille avoin tekniikkatunti klo 15:00 - 16:00
Koreografiatunti kilparyhmälle (ryhmä2) klo 16:00 - 17:00

Paikka ja aika torstaisin Dancingin sali (Vesijärvenkatu 30)

LatinoShow aikuiset (perusryhmä) klo 17:00 - 18:00

Hinnat
Avoin tekniikkatunti: 10€/kerta, kertakävijälle
Aikuisten perustunti, torstai:  140€/[torstai] harjoituskausi, joka maksetaan hob.fi/nd nettisivun kautta valitsemallasi maksutavalla. Tämä tunti on myös uusille 2/2022 mukaan tulijoille!

Kilparyhmät 1 ja 2 erillisillä kausimaksuilla, jotka maksetaan hob.fi/nd -sivun kautta valitsemallasi maksutavalla sekä sähköpostitse lähetettävällä jäsenmaksulaskulla.

Ohjaaja:  Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

Kurssi päättyy sunnuntain 22.5. Kevätnäytökseen. Viimeinen harjoituskerta on siten viikolla 20.

LatinoShow kilparyhmät (2 ryhmää). Ryhmät harjoittelevat kilpakoreografiaa ja suuntaavat kohti LatinoShow -kisoja. Lajien pääpaino on Caribbean -sarjassa, eli Karibian alueen tansseissa kuten salsa, kuubalaiset rumbat, mambo, merengue, chachacha,  bachata, reggaeton ja son yhdistettynä show -elementteihin. Kisaryhmässä mukana oleminen on tavoitteellisesta ja ryhmässä tekemisestä kiinnostuneille tarkoitettua mielekästä ja taitoja kehittävää harrastustoimintaa, joka haastaa ja antaa tanssijalle enemmän kuin normaalit viikkotunnit. Ryhmähenki on tiivis ja pääset osaksi estradisäteilyä ja pukuloistetta, mutta myös sitä, mitä sinne pääsy ensin vaatii: halua kehittyä ja sitoutumista treenaamaan hyvässä porukassa. Kisaryhmäläiset osallistuvat myös tekniikkatreeneihin (sisältyy kausimaksuun), joilla hiotaan perusteet kuntoon, jolloin koreotunneilla päästään keskittymään enemmän askeliin, musikaalisuuteen ja lavapresenssiin. 

LatinoShow tekniikkatunti. Tunnilla tutustutaan Karibian ja latinalaisamerikan alueen tanssilajeihin ja erityisesti niiden tekniikkaan, kuten cha-cha, jive, samba, rumba, salsa, bachata ja reggaeton. Näiden lisäksi liikekieltä maustetaan Show ja afroelementein, sekä opetellaan yleistä tanssitekniikkaa, kuten spinnejä ja musikaalisuutta. Tunneilla pääset haastamaan kehosi  ja päästämään sisäisen esiintyjäsi valloilleen, kun käydään läpi lavapresenssiä ja tanssin eri elementtejä.

Tämä on mainio laji, jos haluaa päästä kehittymään perustanssissaan. Sopii hyvin myös aloittelijoille, koska focus on tekniikassa. Tunneilla keskitytään yksityiskohtiin jokaisen oman taitotason mukaan, joten jokainen saa rutkasti materiaalia omaan tanssiin. Jos haluat, ota korkokengät (lattari) mukaan.

LatinoShow aikuisten perustunti. Ryhmä on suunnattu erityisesti aloittelijoille. Harrastamassa- ja esiintymässä mukana oleminen kehittää ryhmätaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä vahvistaa omaa tanssia. Ryhmästä saa tukea ja on mukavaa päästä treenaamaan tavoitteellisemmin. Ryhmä asettaa kaudelle omat tavoitteet, jota kohti valmistetaan ohjelma. Mahdollisuuksien mukaan myös esiinnytään seuran omissa, sekä muissa tapahtumissa. Mahdolliset pukumaksut eivät sisälly hintaan vaan ne katsotaan aina ryhmän kesken kaikille sopiviksi.

Erityisesti Karibian alueen autenttisiin lajeihin kuten mm. salsaan, sambaan, cha-cha-chaan, reggaetoniin ja bachataan pohjaava kurssi, jossa sekoitetaan latinalaistansseja show -elementteihin. Tunneilla tutustut Karibian alueen monipuoliseen tanssimaailmaan ja myös sen perinteisimpiin lajeihin, kuten son, mambo ja afrokuubalaiset orishat (jumalhahmot, joilla on oma vahva paikkansa kuubalaisessa tanssikulttuurissa). Opettelemme kurssilla musikaalisuutta ja lavapresenssiä, sekä oman tanssin vahvaa ilmaisua, joka kasvaa ja kehittyy koreografian myötä. Kurssilla tehdään monipuolisia tekniikkaharjoituksia ja rakennetaan koreografia, mitä syvennetään kerta kerralta.

Tunnilla tanssitaan sukilla ja halutessaan voi ottaa mukaan myös latinalaiskorkokengät, joita voidaan käyttää kurssin edetessä.

Olet siispä kiinnostunut tavoitteellisesta ryhmätreenaamisesta tai muuten vaan hyvässä hengessä tanssisi kehittämisestä, olet erittäin tervetullut mukaan!

Tällä videolla vähän fiiliksiä miltä Latino Show -esitys näyttää.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.