Latino Show

Aikuisten lähiopetustunnit on keskeytetty toistaiseksi.

Paikka Nicksin sali (Svinhufvudinkatu 23 A)

Aika sunnuntaisin Latino Show tunnit

Korona-ajan tuntirytmitys:

Koreografiatunti kilparyhmälle klo 14:00 - 15:30
Toinen kilparyhmä - koreografiatunti klo 15:30 - 17:00

((Koronarajoitusten jälkeen palannemme alkuperäiseen:

Koreografiatunti kilparyhmälle klo 14:00 - 15:00
Kaikille avoin tekniikkatunti klo 15:00 - 16:00
Toinen kilparyhmä - koreografiatunti klo 16:00 - 17:00))

Hinta Avoin tekniikkatunti: 10€/kerta, kertakävijälle
           Kilparyhmät erillisellä kausimaksulla + seuran jäsenmaksulla.

Opettaja Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

Uutta syksyllä 2020!

Latino Showssa aloitetaan nyt tavoitteellinen kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee kilpakoreografiaa ja suuntaa kohti kevään ja syksyn erinäisiä LatinoShow -kisoja, mm. Suomen ikäsarjamestaruuskilpailuja. Lajien pääpaino on Caribbean -sarjassa, eli Karibian alueen tansseissa kuten salsa, kuubalaiset rumbat, mambo, merengue, chachacha,  bachata, reggaeton ja son yhdistettynä show -elementteihin. Kisaryhmässä mukana oleminen on tavoitteellisesta ja ryhmässä tekemisestä kiinnostuneille tarkoitettua mielekästä ja taitoja kehittävää harrastustoimintaa, joka haastaa ja antaa tanssijalle enemmän kuin normaalit viikkotunnit. Ryhmähenki on tiivis ja pääset osaksi estradisäteilyä ja pukuloistetta, mutta myös sitä, mitä sinne pääsy ensin vaatii: halua kehittyä ja sitoutumista treenaamaan hyvässä porukassa. Kisaryhmäläiset osallistuvat myös tekniikkatreeneihin (sisältyy kausimaksuun), joilla hiotaan perusteet kuntoon, jolloin koreotunneilla päästään keskittymään enemmän askeliin, musikaalisuuteen ja lavapresenssiin. 

Lopulta syksystä 2020 käynnistyikin kaksi eri ryhmää, joiden erilliset Koreografiatuntit ovat sunnuntaisin toinen ennen, toinen jälkeen Tekniikkatuntin.

Tekniikkatunnilla tutustutaan Karibian ja latinalaisamerikan alueen tanssilajeihin, kuten cha-cha, jive, samba, rumba, salsa, Bachata ja reggaeton. Näiden lisäksi liikekieltä maustetaan Show ja afroelementein, sekä opetellaan yleistä tanssitekniikkaa, kuten spinnejä ja musikaalisuutta. Tunneilla pääset haastamaan kehosi  ja päästämään sisäisen esiintyjäsi valloilleen, kun käydään läpi lavapresenssiä ja tanssin eri elementtejä.
Tämä on mainio laji, jos haluaa päästä kehittymään perustanssissaan. Sopii myös aloittelijoille, koska käymme tekniikkaa alusta alkaen. Tunneilla keskitytään yksityiskohtiin jokaisen oman taitotason mukaan, joten jokainen saa rutkasti materiaalia omaan tanssiin.
Jos haluat, ota korkokengät (lattari) mukaan.

Olet siispä kiinnostunut tavoitteellisesta ryhmätreenaamisesta tai muuten vaan hyvässä hengessä tanssisi kehittämisestä, olet erittäin tervetullut mukaan!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tällä videolla vähän fiiliksiä miltä Latino Show -esitys näyttää.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.