LatinoShow - eri ryhmät, katso alas asti

A. UUSILLE! Aikuisten LatinoShow perusryhmä torstaisin 18.8.-8.12.     Tunteja ei ole viikoilla 43 (syysloma).

Paikka Dancingin sali (Vesijärvenkatu 30)

Aika    Torstaisin klo 17:00 - 18:00 LatinoShow perusryhmä

Kurssihinta   Torstain perusryhmä,  140€ / [torstai] harjoituskausi, joka maksetaan hob.fi/nd nettisivun kautta valitsemallasi maksutavalla. 

Ohjaaja:  Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

Kurssi päättyy sunnuntain 11.12. järjestettävään syyskauden päätöstapahtumaan.

Kurssikuvaus: LatinoShow aikuisten perustunti. UUSILLE ! Ryhmä on suunnattu erityisesti aloittelijoille. Harrastamassa- ja esiintymässä mukana oleminen kehittää ryhmätaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä vahvistaa omaa tanssia. Ryhmästä saa tukea ja on mukavaa päästä treenaamaan tavoitteellisemmin. Ryhmä asettaa kaudelle omat tavoitteet, jota kohti valmistetaan ohjelma. Mahdollisuuksien mukaan myös esiinnytään seuran omissa, sekä muissa tapahtumissa. Mahdolliset pukumaksut eivät sisälly hintaan vaan ne katsotaan aina ryhmän kesken kaikille sopiviksi.

B. Muut aikuisten LatinoShow ryhmät sunnuntaisin 21.8.-4.12.
Tunteja ei ole viikoilla 43 (syysloma).

Paikka ja aika sunnuntaisin Nicksin sali (Svinhufvudinkatu 23 A) Huom: 4 sunnuntaita siirtyy lauantaille!!! Tarkemmin salikalentereissa ja Mialta!

1. Koreografiatunti kilparyhmälle klo 14:00 - 15:00
2. Kaikille avoin tekniikkatunti      klo 15:00 - 16:00
3. Kehitysryhmä                               klo 16:00 - 17:00

Hinnat:

1. Kilparyhmä erillisellä kausimaksulla, katso Hinnasto tästä linkistä, jotka maksetaan hob.fi/nd -sivun kautta valitsemallasi maksutavalla sekä sähköpostitse lähetettävällä jäsenmaksulaskulla. Kilparyhmään kuuluva osallistuu avoimelle tekniikkatunnille veloituksetta.

2. Avoin tekniikkatunti: 10€/kerta, kertakävijälle.
3. Kehitysryhmä; Mia Siivosen oma tunti, Mian erillishinnoittelu.

Ohjaaja:  Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

Kurssi päättyy sunnuntain 11.12. järjestettävään syyskauden päätöstapahtumaan.

Ryhmäkuvaus: LatinoShow kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee kilpakoreografiaa ja suuntaa kohti LatinoShow -kisoja. Lajien pääpaino on Caribbean -sarjassa, eli Karibian alueen tansseissa kuten salsa, kuubalaiset rumbat, mambo, merengue, chachacha,  bachata, reggaeton ja son yhdistettynä show -elementteihin. Kisaryhmässä mukana oleminen on tavoitteellisesta ja ryhmässä tekemisestä kiinnostuneille tarkoitettua mielekästä ja taitoja kehittävää harrastustoimintaa, joka haastaa ja antaa tanssijalle enemmän kuin normaalit viikkotunnit. Ryhmähenki on tiivis ja pääset osaksi estradisäteilyä ja pukuloistetta, mutta myös sitä, mitä sinne pääsy ensin vaatii: halua kehittyä ja sitoutumista treenaamaan hyvässä porukassa. Kisaryhmäläiset osallistuvat myös tekniikkatreeneihin (sisältyy kausimaksuun), joilla hiotaan perusteet kuntoon, jolloin koreotunneilla päästään keskittymään enemmän askeliin, musikaalisuuteen ja lavapresenssiin. 

Tuntikuvaus: LatinoShow Avoin tekniikkatunti. Tunnilla tutustutaan Karibian ja latinalaisamerikan alueen tanssilajeihin ja erityisesti niiden tekniikkaan, kuten cha-cha, jive, samba, rumba, salsa, bachata ja reggaeton. Näiden lisäksi liikekieltä maustetaan Show ja afroelementein, sekä opetellaan yleistä tanssitekniikkaa, kuten spinnejä ja musikaalisuutta. Tunneilla pääset haastamaan kehosi  ja päästämään sisäisen esiintyjäsi valloilleen, kun käydään läpi lavapresenssiä ja tanssin eri elementtejä.

Tämä on mainio laji, jos haluaa päästä kehittymään perustanssissaan. Sopii hyvin myös aloittelijoille, koska focus on tekniikassa. Tunneilla keskitytään yksityiskohtiin jokaisen oman taitotason mukaan, joten jokainen saa rutkasti materiaalia omaan tanssiin. Jos haluat, ota korkokengät (lattari) mukaan.

Tällä videolla vähän fiiliksiä miltä Latino Show -esitys näyttää.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.