Salsa 1 ja 2

HUOM! Salsatunnit jatkuvat keskiviikkona 18.8. Tervetuloa mukaan!

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika tunnit aina keskiviikkoisin: 

Salsa 1 alkeet ja keskitaso klo 18:00 - 19:20                                       
Salsa 2 jatko ja rueda klo 19:30 - 20:50

Hinta  Uusi hinnoittelu, kun salsa tunnin pituus on nyt 1 h 20 min.  10 €/salsa 1 tai 2. Molemmat yhteensä: 15 €. Tunnit kuuluvat Nick´s Dancingin jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan.

HUOM: Salsatunnit järjestetään korona-aikana vakioparien kanssa. Olet tervetullut mukaan myös ilman paria ja yrität/yritämme silloin löytää tanssiparin siinä hetkessä, ennen tunnin alkua. 

Ohjaajat Salsa 1 alkeet: Virpi Salo ja Tapio Kautto.  Salsa 2 jatko: Virpi Salo.

Salsatunnit järjestetään yhteistyössä Nick´s Dancing ry ja Lahden salsanystävät - 
La Sal.

Salsa 1, alkeet ja keskitaso. Tunnilla aloitetaan perusteista, sopii siis erinomaisesti uusille parisalsaajille. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi. Tunneilla tehdään eri tasoisia liike- ja stailauskombinaatioita, joista kukin voi tehdä halunsa ja kykynsä mukaan. Tanssitaan parisalsana.

Salsa 2 , jatko ja rueda. Homman jo hallitseville parisalsaajille. Kulloinkin tanssittavista sarjoista tehdään eri versiot, joista perusmuotoinen soveltuu 1-2 vuotta tanssineille ja varioidumpi huomioi vielä pidemmälle harrastaneet. Perusvientien tulee olla hallussa. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa. Tanssitaan parisalsana. Ruedan tanssiminen on vielä epävarmaa koronatilanteesta johtuen.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.