Salsa 1 ja Salsa 2

Aikuisten lähiopetustunnit on keskeytetty toistaiseksi.

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika tunnit aina keskiviikkoisin: 

Salsa 1  klo 18.00 - 19.20  Perustaso, sopii myös uusille salsaajille. Parisalsaa.
Salsa 2  klo 19.30 - 20.50  Aiemmin salsanneet. Tason 2 salsatunti. Parisalsaa.

Hinta  Uusi hinnoittelu, kun salsa tunnin pituus on nyt 1 h 20 min.  10 €/salsa 1 tai 2. Molemmat yhteensä: 15 €. Tunnit kuuluvat jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan.

HUOM: Salsatunnit järjestetään korona-aikana tuttujen vakioparien kanssa. Olet tervetullut mukaan myös ilman paria ja yrität/yritämme silloin löytää tanssiparin siinä hetkessä, ennen tunnin alkua. Kuitenkin niin, että yritämme vakioida tanssiparit mahdollisimman pian. Muista mahdollista variaatioista sovitaan ohjaajan avustuksella.

Ohjaaja Virpi Salo

ps. Syksyksi oli jo suunnitteilla, että otamme Ruedan - piirisalsan ohjelmaamme. Tänä korona-aikana piirisalsan harjoitteleminen olisi liian kontaktipitoista, joten katsotaan myöhemmin, milloin voimme ottaa ruedan ohjelmistoon.

Salsa 1 Taso. Tunnilla aloitetaan perusteista, tanssien - ei luennoiden. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi. Tanssitaan parisalsana.

Salsa 2 Taso. Tunti on tarkoitettu niille, joilla perusviennit ovat jo hallussa. Käytännön suosituksena olisi, että sinulla olisi salsaa tanssittuna noin vuoden päivät. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa. Tanssitaan parisalsana.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.