Parisalsa

Parisalsaa 2.2.-18.5. Tunteja ei ole viikolla 9 (hiihtoloma).


Salsatunnit järjestetään korona-aikana ns. vakioparien kanssa. 

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika tunnit aina keskiviikkoisin: 

Salsa alkeet             klo 18:00 - 18:55                                       
Salsa alkeisjatko     klo 19:00 - 19:55
Salsa jatko                klo 20:00 - 21:00

Hinta  Tunnin hinta á 10€

Ohjaajat Salsa alkeet/alkeisjatko: Virpi Salo ja Tapio Kautto.  Salsa jatko: Virpi Salo.

Salsatunnit järjestetään yhteistyössä Nick´s Dancing ry ja Lahden salsanystävät - 
La Sal.

Salsa alkeet. Tunnilla aloitetaan perusteista, sopii siis erinomaisesti uusille parisalsaajille. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi. Tanssitaan parisalsana.

Salsa alkeisjatko. Kuvaus tulossa

Salsa jatkokurssi. Homman jo hallitseville parisalsaajille. Kulloinkin tanssittavista sarjoista tehdään eri versiot, joista perusmuotoinen soveltuu 1-2 vuotta tanssineille ja varioidumpi huomioi vielä pidemmälle harrastaneet. Perusvientien tulee olla hallussa. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa. Tanssitaan parisalsana. Ruedan tanssiminen on vielä epävarmaa koronatilanteesta johtuen.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.