Salsa

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika Parisalsan tunnit aina keskiviikkoisin:

Alkeet klo 18 - 19
Keskitaso klo 19  -20
Jatkotaso klo 20  -21

Hinta 8€/tunti, 12€/kaksi tuntia
Keski- ja jatkotason molemmille tunneille ( 12 €)  tulevat voivat tulla veloituksetta ensimmäiselle tunnille lämmittelemään.

Ohjaaja Virpi Salo

Taso 1 alkeet. Tunnilla aloitetaan nimensä mukaisesti alkeista. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Pääset kokeilemaan liikkeitä aina halutessasi myös opettajan kanssa. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi.

Taso 2 keskitaso. Tunti on tarkoitettu niille, joilla alkeet ovat jo hallussa. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa.

Taso 3 jatkotaso. Tanssi sujuu jo mukavasti ja mieli tekee oppia vielä vähän enemmän. 

Ilmoittauduthan tunnille oheisella linkillä. Tällä ilmoittautumisella, joka tehdään kerran kaudessa, keräämme tarvittavat yhteystiedot ja dokumentoimme kävijät tilastointia varten.