hob.fi kirjautumisongelmiin ratkaisuja

31.7.2021

Useat hob.fi -ilmoittautumissivun käyttäjät ovat raportoineet kirjautumisongelmista. Ongelman syynä on hob.fi käyttämä sähköpostinlähetyspalvelu SendGrid. Roskaposteja seuraavat palvelut olivat listanneet sen ongelmalliseksi lähteeksi ja tietyt vastaanottajat (esim. dnainternet, phnet, hotmail, outlook, live) hylkäsivät viestejä tämän takia. Tilannetta on selvitetty SendGridin kanssa ja he tekevät jatkuvasti töitä poistaakseen tietonsa roskapostilistoilta.

Voit nyt liittää Google (eli gmail)- tai Facebook-tunnuksesi hob.fi:hin. Tämä vähentää riippuvuutta sähköpostikirjautumiseen. Parhaiten liitos onnistuu, kun ilmoittaudut ihan normaalisti tunnille ja sen jälkeen valitset Google tai Facebookin liittämisen tiliisi (alla olevassa kuvassa näkyy nuo napit).

Jos et pääse kirjautumaan sähköpostilinkillä voit kokeilla kirjautua suoraan jomman kumman kautta. Tällöin sinulla pitää olla esimerkiksi Facebookissa sama sähköpostiosoite kuin olet ilmoittanut hob.fi ensimmäisen kerran kirjautuessasi.

Jos et pääse kirjautumaan mitenkään laita rohkeasti viestiä support@hob.fi niin ratkaistaan asia.

Jos sinulla on jokin muu palvelu kuin Google tai Facebook jota haluaisit käyttää, laita viestiä support@hob.fi niin katsotaan jos senkin saisi lisättyä yheksi vaihtoehdoksi.