UUTTA: Ilmoittaudu jokaiselle tunnille etukäteen selaimella

22.8.2020

Syyskaudella 2020 Nick's Dancingin jokaiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan uuden hob.fi-järjestelmän kautta. Samassa paikassa hoidetaan myös kertamaksut verkkopankissa, luottokortilla tai mobiilimaksuilla.

Näin vältämme kirjoittamasta yhteisellä kynällä yhteiseen kirjaan osallistumisrasteja ja myöskin käteisen rahan käsittelyä.

Ohjeet ilmoittautumiseen

Mene ennen tuntia, saman päivän aikana, osoitteeseen https://hob.fi/nd. Ilmoittautumisen voit tehdä tavallisella pöytäkoneella tai älypuhelimesi selaimella. Jos sinulla ei näitä laitteita ole, onnistuu ilmoittautuminen tarvittaessa myös paikan päällä. Toivomme kuitenkin omaa ilmoittautumista ensisijaisena tapana.

Syötä lomakkeeseen tietosi esimerkin mukaisesti. Valitse ne tunnit, joille olet sinä päivänä osallistumassa ja paina "Mukana!". 

Kun olet tiedot kerran syöttänyt, ja käytät samaa selainta, ei sinun tarvitse seuraavalla kerralla niitä uudelleen syöttää.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen aukeaa yllä näkyvä sivu. Valitse millä maksutavalla haluat tunnit maksaa ja noudata kyseisen maksutavan ohjeita. Klikkaa haluamaasi maksutapaa. Maksujärjestelmänä käytämme luotettavaa Checkout Finland -palvelua.

Maksettuasi tunnit, sinulle aukeaa seuraavanlainen näkymä:

Ylemmässä paneelissa näkyvä logo (tässä tapauksessa "violetti porkkana") on sinun "pääsylippusi" tunnille. Näytä logo puhelimesi näytöltä tai sano logon nimi tunnin ohjajalle ja ei muuta kuin tanssimaan! Logo vaihtuu jokaiselle tunnille eli viime viikon logolla ei pääse tämän viikon tunnille.

Jos et näe logoa, tarkista onko sinulla jäänyt maksettavaa. Alemmassa laatikossa pitäisi tietojesi lisäksi lukea "Ei maksettavaa!" Varmista myös, että tunti on oikeasti samana päivänä.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä juho.rutila@nicksdancing.fi