Jäsentiedote: 2023 Jäsenmaksulaskut lähetetty jäsenille

25.1.2023

Moi kaikille Nick´s Dancingin jäsenille. 

Seuran jäsenrekisterin pohjalta on taloudenhoitajamme Tarja Kaarnakoski tänään 25.1.2023 lähettänyt kaikille jäsenille jäsenmaksulaskun. Tarkista sähköpostisi, joskus viesti voi löytyä myös roskapostin puolelta! 

Mikäli et saa laskua sähköpostiisi, ilmoitathan siitä Tarjalle. Jos epäilet, että osoite, email tai muissa tiedoissa on korjattavaa, ilmoita niistäkin Tarjalle suoraan.Tarjan tavoittaa maksu, -lasku -ja jäsentietoasioissa PARHAITEN sähköpostitse: taloudenhoitaja@nicksdancing.fi

Seuran talous on edelleen koetuksella energianhinnankin takia, joten maksa jäsenlasku vaikka heti, kuitenkin viimeistään eräpäivänä. MUISTA käyttää viitenumeroa.

ERITYISHUOMIO: Yllä kuvattu laskutus koskee vain jäsenmaksua! Kaikki harjoitusmaksut, kurssimaksut ja yksittäisten tuntien kertamaksut maksetaan hob.fi/nd -järjestelmän kautta.    Ilmoittaudu AINA jokaiselle tunnille hob.fi/nd - järjestelmässä ja maksa sen kautta edellämainitut maksut!

Tervetuloa tanssimaan !  

t. Jyrki Pakkanen                                  Tarja Kaarnakoski

puheenjohtaja@nicksdancing.fi         taloudenhoitaja@nicksdancing.fi

ps. Jäsenmaksuja ei verottajan ohjeistuksen mukaan voi maksaa smartum jne. lipuilla tai sähköisillä välineillä. Siksi sait jäsenlaskun meiliisi.


Kuinka moni on maksanut tanssiseuran jäsenmaksun Lataukseen? Joskun ennen vuotta 1994. Ilmoittautua saa: puheenjohtaja@nicksdancing.fi