Nick's Dancing

Nick´s Dancing ry (Y-tunnus 1013518-7) on oma itsenäinen vapaaehtoisvoimin toimiva tanssiseura. Seura on järjestänyt tanssiurheilutoimintaa Lahdessa jo vuodesta 1980.

Seura toimii kahdessa eri osoitteessa. Nicksin sali osoitteessa Svinhufvudinkatu 23 sekä Dancingin sali osoitteessa Vesijärvenkatu 30.

Seuramme toiminta-ajatuksena on edistää tanssiurheiluharrastusta Lahden alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Samalla haluamme olla mukana edistämässä tanssiharrastusta yleisemminkin koko Päijät-Hämeen alueella.

Nick´s Dancingin toiminnan ydin on painottunut kilpatanssiin. Seurassamme voi kuitenkin harrastaa tanssia monella tapaa. Tanssinautintoa voi hakea lavatanssin, bailatinon, salsan ja Latino Show-tunneilta.

Valmennuksen ja harjoittelun lisäksi Nick's Dancing järjestää myös tanssikilpailuja. Seurallamme on useiden vuosien kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten tanssikilpailujen järjestämisessä. Seuran järjestämät kilpailut keskittyvät pääasiassa keväällä ja syksyllä järjestettäviin valtakunnallisiin ja seurakilpailuihin.