Nick's Dancing

Nick´s Dancing ry on oma itsenäinen vapaaehtoisvoimin toimiva tanssiseura. Seura on järjestänyt tanssiurheilutoimintaa Lahdessa jo vuodesta 1980.

Seura toimii kahdessa eri osoitteessa. Nicksin sali - Svinhufvudinkatu 23 - Nicksin talossa, nykyisin "Foreverin vintillä”.  Toimintaa myös Dancingin salilla osoitteessa Vesijärvenkatu 30.

Seuramme toiminta-ajatuksena on edistää tanssiurheiluharrastusta Lahden alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Samalla haluamme olla mukana edistämässä tanssiharrastusta yleisemminkin alueellamme.

Nick´s Dancingin toiminnan ydin on painottunut kilpatanssiin, lavatansseja, bailatinoa, salsaa jne. tietenkään unohtamatta. Kanssamme voi harrastaa tanssia myös osallistumatta kilpailuihin esimerkiksi parisalsatunneilla, bailatinon merkeissä tai lavatanssissa.

Valmennuksen ja harjoittelun lisäksi Nick's Dancing järjestää myös tanssikilpailuja. Seurallamme on useiden vuosien kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten tanssikilpailujen järjestämisessä. Seuran järjestämät kilpailut keskittyvät pääasiassa keväällä ja syksyllä järjestettäviin valtakunnallisiin ja seurakilpailuihin.