Liity jäseneksi

Olet liittymässä tanssiryhmään, jota voi harrastaa liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun ja kausittaisen harjoitusmaksun. Täytä jäsenhakemus myös, jos tulet mukaan kausi- tai kurssimaksulliseen ryhmään. Koska seura tarvitsee sinusta hieman enemmän tietoja.Täyttämällä taulukossa olevat tiedot, pääset lähettämään tietosi Nick´s Dancing ry:n käsittelyyn. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Jäsen- ja harjoitusmaksuista saat lisätietoa täältä. Kursseista hintatiedot ovat kyseisen kurssiesittelyn sivulla.

Lisää Lisätietoja -kohtaan mahdollisimman tarkasti mihin ryhmään/ryhmiin olet tulossa.   Esim.  Haluan maksaa salsa kurssit kerralla. Treenaan jo.
                         tai        Osallistun kilpatanssin perusteet ryhmään.                                                                  tai        Lapseni osallistuu Tanssivarpaat ryhmään.     jne.                             Tämän perusteella saat sinulle sopivat maksulaskut sähköpostiosoitteeseesi.

Jos haluat harrastaa tanssia seurassamme kertamaksuilla esim. lavatanssi, bailatino, salsa, tietyt tekniikkatunnit, niin älä silloin täytä tätä hakemusta. Muista Ilmoittautua jokaiselle tunnille:  www.hob.fi/nd