Salien siivous

Nick´s Dancingin molempien salien siivoukset hoidetaan jäsenistön talkootyönä. Jokaiselle tanssijalle tulee siis viikkosiivousvuoro 1-3 kertaa kaudessa.

Kesäkauden 2021 siivous

Kertauksena vanhoille ja uudemmille jäsenille ja saleilla tanssijoille: Kesäaikana ei ole siivousvuoroja jaettu. Jokainen pitää huolen siitä, että sali on siisti ja vähintään yhtä hyvässä kunnossa lähtiessäsi kuin sinne saapuessasi.

Jos lattia on salille saapuessasi hiekkainen / pölyinen, niin moppaa lattia nahkealla mopilla. Käytä vain vettä. Siitä saat oivan alkulämmittelyn! Muistutuksena myös: Tanssikengissä ei saa käyttää liukasteita tai tartunta-aineita.

Kun poistut salilta, etenkin viimeisenä :

1. Sulje kaikki musiikkisoittimet.
  2. Jos lattia jää pölyiseksi, moppaa se loppujumppana!
  3. Laita kaikki roskat roskakoreihin. Kesäaikana vie bioroskat itse pois salilta!
  4. Jos avaat Nicksillä ikkunoita, sulje ne poistuessasi. Sadekuuro voi tehdä pahaa tuhoa parketille.
  5. Pese käyttämäsi muki, veitsi jne. ja laita se kuivauskaappiin.
  6. Sulje Nicksin salin ja keittiötilan välinen ovi, koska se on palo-ovi.
  7. Sammuta kaikki valot.
  8. Sammuta ilmanvaihto - Dancing salilla.
  9. Ja TÄRKEIMMÄT: Viimeisenä salilta poistuvana: varmista, että kaikki ovet ovat lukossa ja ulko-ovi lukittuna molemmilla lukoilla!
  10. Palauta avain avainkaappiin ja sotke avainkoodi pois näkyvistä!

HUOM HUOM Saleille tulee kesäkaudelle listat (21.6.) johon merkitään tehty siivous! Tällöin kaikki näkevät milloin esim. lattia on viimeksi mopattu / imuroitu.

Korona-aikaa tässä vielä eletään. Se asettaa siisteysvaatimukset korkealle. Jokainen siistii omat jälkensä ja toki laittaa paikat kuntoon, jos jollain meistä on ollut liian hoppu! Muiden jälkien korjaaminen ei kuitenkaan ole riskiryhmäläisten hommaa.

Kuuma kesä -21 on aluillaan. Tule silti salille pitämään tanssikuviot hyvässä muistissa!