Tanssisalit: Nick´s ja Dancing

Nick´s Dancingillä on tanssisali, Nick´sin sali, joka sijaitsee Lahden urheilukeskuksen lähellä samassa rakennuksessa kuntosali Foreverin kanssa. Käynti kuntosali Foreverin pääovesta ja portaat ylös 3 kerrokseen.  Kuntosalin aukioloaikojen ulkopuolella käynti sisäpihan puolelta A-rappu.  Katuosoite on Svinhufvudinkatu 23 A.

Valoisa parkettipäällysteinen peilisali on 300 m2 suuruinen ja tarjoaa ryhmätuntien lisäksi loistavan mahdollisuuden seuran jäsenille vapaisiin harjoitteluvuoroihin.

Seuran käytössä ovat samassa kiinteistössä sijaitsevan kuntosalin puku- ja suihkutilat.

Toinenkin salimme on aktiiveille tanssinharrastajille tuttu, Dancingin sali, katuosoitteessa Vesijärvekatu 30. Molemmilla saleilla järjestetään lukujärjetyksenmukaista ohjelmaa.

Dancingin sali on n. 300 m2 suuruinen peilisali. Salilla on keittiö ja kaksi pukuhuonetta, mutta ei peseytymismahdollisuutta.

Molempia saleja on mahdollista vuokrata

Ota yhteyttä : salivaraukset(at)nicksdancing.fi.

Nicksin sali, Svinhufvudinkatu 23, 50 € / iltatunti klo 16-22, 30 € / päivätunti klo 8-16
Dancingin sali, Vesijärvekatu 30, 50 € / iltatunti klo 16-22, 30 € / päivätunti klo 8-16

Pidempiaikaiset salivuokrat sopimuksen mukaan. Laskutus täysin tunnein.