Lisenssin ja vakuutuksen hankkiminen

Seurana Nicks Dancing ry ei ole vakuuttanut jäseniään ja tanssijoitaan. Suosittelemme kaikkia tanssijoita ostamaan itselle soveltuvan vakuutusturvan. 

Suomisportin ja tanssiurheiluliiton vapaaehtoinen H-lisenssivakuutus harrastajille kustantaa yhteensä vain 25 eur (2024), joka on ihan ok hinta.

Kilpailijoille A- lisenssi ja vakuutus sen sijaan ovat pakollisia. Vahva suositus: kilpailijan kannattaa ostaa se heti vuoden alussa!

Tutustu vakuutusten sisältöön allaolevista linkeistä! Osta vakuutus/lisenssi!

Kilpatanssija: Tanssiurheiluliiton Kilpailulisenssi -ja vakuutus tulee olla voimassa osallistuttaessa vakio/latin- kilpailuun. Kilpailulisenssin sisällön ja tarkan hinnan löydät Suomisportista. Vuoden 2024 tiedot löydät tästä. Itse lisenssi/vakuutus hankitaan SUOMISPORTISTA kohdasta Lisenssit ja vakuutukset. 

Harrastajatanssija: samoin ylläolevista linkeistä löydät H-vakuutus/-lisenssitiedot.

Seuramme nimi Suomisportissa on NICK´S.

Kilpatanssijoille: valitse Suomisportissa lajiksi: Vakio-ja latinalaistanssit. Maksettuasi lisenssin, se näkyy yleensä seuraavana päivänä DanceCoressa. Kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää lisenssiä ja ilmoittautuminen ei teknisesti onnistukaan ilman sitä. Huolehdi, että lisenssi/vakuutus-asiat ovat kunnossa noin 4 viikkoa ennen kilpailua. Seuran jäsensihteeri huolehtii siitä, että sinut henkilönä ja kilpaparina on ilmoitettu Dancecoreen ajallaan, samoin mieluusti noin 4 viikkoa ennen ensi kilpailua.

Suosittelemme kilpatanssijoita hankkimaan samalla vakuutuksen, sillä yleensä muut vapaa-ajan vakuutukset rajaavat kilpaurheilun pois vakuutuksista. Vakuutus on siis myös pakollinen, kun kilpailet. Kätevintä on hankkia lisenssi ja vakuutus samalla kertaa! Jos sinulla on kilpaurheilunkin kattava oma vakuutus ja haluat pitäytyä siinä, niin ota varmuudeksi kilpailuihin aina mukaan siitä dokumentit, jolla voit osoittaa vakuutuksen laajuuden ja voimassa olon. 

Lisenssin mukana ostettavassa vakuutuksessa huomioi, että se kattaa myös esim. harjoitukset. Katso tarkemmin vakuutuksen sisältö Suomisportista.