Lapset ja nuoret

Alkeet

Lapsi voi aloittaa kilpatanssin harrastamisen heti kun keskittymiskyky riittää noin tunnin mittaiseen harjoitteluun. Tanssitaidon hankkiminen lapsena ei tule koskaan kaduttamaan. Nuorena saatu esiintymiskokemus on arvokasta missä tahansa elämänvaiheessa.

Nick's Dancing tarjoaa eri ikäisille omat alkeisryhmänsä. Tanssivarpaat- (alle kouluikäiset) ja tanssitiikerit-ryhmistä  tarkempaa tietoa saat tanssikurssit-osiossa.

Tanssitiikerit -ryhmän tavoitteena on muodostaa tanssivia tyttö-poika pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain sekä tietysti harjaannuttaa esiintymistä. Tanssitiikereihin voi tulla mukaan myös ilman paria. Myöhemmin ryhmästä siirrytään DanceStars-ryhmään, jossa leikkimielisten harjoituskilpailujen kautta tavoitteena on oikea tanssikilpailu.

Tanssivarpaat ja Tanssitiikerit ovat kurssimaksumuotoisia ryhmiä.

Jatko

Reitti kilpatanssivalmennukseen Nick's Dancingillä:

Kilpatanssin lasten / junioreiden D ryhmään sekä DanceStars-ryhmään pääsee mukaan, kun on ensin saanut opittua tanssien perusteita esimerkiksi Tanssitiikerit-ryhmässä. Valmentajaan kannattaa olla yhteydessä, jotta lapsi / nuori saadaan ohjattua tämän itsensä kannalta sopivimpaan ryhmään.

DanceStars- ja nuorten kilparyhmässä harrastavat ovat seuran jäseniä. Mainituissa ryhmissä maksetaan vuosittainen seuran jäsenmaksu, sekä harjoitusmaksut harjoituskausittain.