Pysäköinti

Nicksin sali, Svinhufvudinkatu 23 A

Seuran jäsenille ja kurssilaisille on pysäköinti pihalla sallittu P-lapulla "ASIAKAS" merkityille paikoille.  Seuran jäsenet ja kurssilaiset saavat tarvittaessa pysäköintiin oikeuttavan P-lapun.

Pysäköinti edellyttää aina kiinteistöyhtiön P-merkkiä autossa näkyvillä. Nouda omasi valmentajalta tai Nicksin keittiöstä, micron päältä. Ota se käyttöön, vie P-lappu HETI autoosi ja aseta kojelaudalle tuulilasista hyvin nähtäville. 

Kello 16:00 jälkeen voi pysäköidä myös niille paikoille, jotka on varattu tietylle yritykselle klo 16:00 saakka. 

Katsokaa mitä kyltissä lukee ja huomioikaa varatut pysäköintipaikat. Älkää pysäköikö muiden paikolle. Väärästä pysäköinnistä seuraa pysäköintivirhemaksu. Pysäköintiä valvoo aktiivinen, yksityinen pysäköinninvalvoja.

Urheilukeskuksen, suurhallin, messuhallin sekä jäähallin pysäköintialueilla on maksuttomia pysäköintipaikkoja ja mainitut alueet ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Myös läheisellä Paasikivenkadulla on ilmaisia pysäköintipaikkoja. 

Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30

Dancingin salilta muutaman sadan metrin päässä on kauppakeskus SYKE. Kauppakeskuksen alakerrassa on pysäköintipaikkoja jotka ovat maksuttomia 0-2 tuntia ja tämän jälkeen maksullisia. Kulmakadulla on joitakin maksuttomia pysäköintipaikkoja tien varressa. Myös vanhan Anttilan kiinteistön edessä on maksuttomia pysäköintipaikkoja.