Nicksin sali Svinhufvudinkatu 23 A

Seuran jäsenille on pysäköinti pihalla sallittu "ASIAKAS" merkityille paikoille.  Seuran jäsenet saavat tarvittaessa pysäköintiin oikeuttavan P-lapun.

Pysäköinti edellyttää aina kiinteistöyhtiön P-merkkiä autossa näkyvillä. Vuoden 2020 lupalappu pätee tammikuun 2021 loppuun.

Uudet 2021 P-lupalaput ovat saapuneet. Nicksin keittiöstä micron päältä, ota omasi HETI käyttöön, vie se heti autoosi. Hävitä vanha lappu.

Kello 16:00 jälkeen voi pysäköidä myös niille paikoille, jotka on varattu tietylle yritykselle klo 16:00 saakka.

Katsokaa mitä kyltissä lukee ja huomioikaa varatut pysäköintipaikat. Älkää pysäköikö muiden paikolle. Väärästä pysäköinnistä seuraa pysäköintivirhemaksu. Pysäköintiä valvoo aktiivinen, yksityinen pysäköinninvalvoja.

Urheilukeskuksen, suurhallin, messuhallin sekä jäähallin pysäköintialueilla on maksuttomia pysäköintipaikkoja ja mainitut alueet ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Myös läheisellä Paasikivenkadulla on ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Dancingin sali , Vesijärvenkatu 30

Katupysäköinnin lisäksi läheisissä kauppakeskuksissa on yleensä vapaata tilaa. Kaikki pysäköintipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia.