Ryhmävalmennus E-A

Vakio-ja latinalaistanssien kilpavalmennusta 20.8. - 10.12. Ryhmätuntia ei pidetä viikoilla 43.
 

Ryhmätunnit pidetään tuttuun tapaan joka toinen viikko tiistaisin ja joka toinen torstaisin. Syksyn 2024 ohjelmasta, huomioi seuraavaa: 1. ryhmätunnit ovat kaksi osaisia. Ensimmäisellä korostuu E-D luokan asiat ja toisessa osiossa C-A painotteisesti. Vahva suositus on, että kaikki osallistuvat molempiin osioihin! 2. Tiistaisin opettavat Santtu Otsamo, vakioita ja Mikko Kaasalainen lattareita. 3. Torstain tunneista vastaa Tarmo Valmela, vuoroin vakioita ja lattareita. Torstain tunnit klo 18.00 - 20.00!

Ryhmätunteja ennen ja jälkeen, on kaikilla pareilla mahdollisuus varata valmentajien; Santtu Otsamo, Mikko Kaasalainen ja Tarmo Valmela yksityistunteja.

SYYSKAUSI 2024

Santtu Otsamo, vakiot: 20.8., 17.9., 15.10.,12.11., ja 10.12. TIISTAISIN
Mikko Kaasalainen, lattarit: 3.9.,1.10., 29.10. JA 26.11. TIISTAISIN

Tarmo Valmela, vakiot ja lattarit, vuorotellen joka toinen torstai. Siis viikoilla, jolloin Santtu tai Mikko eivät opeta.

Kilpatanssiharjoitteluun kuuluu oleellisesti myös practice harjoitukset!

Yhteiset practice treenit tanssitaan ohjatusti maanantaisin klo 18:15-19. Vuoroviikoin vakiot ja lattarit. Ohjaaja Tarmo Valmela. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Edessä Santtu Otsamo

HUOM: Jokaiselle Nicks Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.