Kilpailutulosten ilmoittaminen

Uudessa tilanteessa, jossa kilpailijat ilmoittautuvat suoraan DanceCorella kilpailuihin, ei seurassa ole tilannekuvaa kilpailuissa käyneistä / sijoituksista. 

Sijoitukset tulisi ilmoittaa ESS:n aina sunnuntai-iltaisin klo 18 mennessä, jotta ne saadaan seuraavan viikon lehteen. Seuran yhteyshenkilö ilmoittaa kootusti tiedot lehteen, mutta se edellyttää sitä, että hän saa kilpailijoilta ajoissa riittävät tiedot. Tulosten ilmoittamisessa tutkitaan myös teknistä vaihtoehtoa, mutta sen käyttöön otosta tiedotetaan, jos tekninen vaihtoehto löydetään. 

Toimintatapa kilpailuiden tulosten ilmoittamisessa:

Lähetä Seijalle tekstiviesti tai WhatsApp-viesti kilpailuiden jälkeen (050 547 6290). Viestistä tulee ilmetä: parin nimet, luokka (ikäluokka ja taitotaso), sijoitus sekä kilpailupaikkakunta, päivämäärä ja kilpailun taso (valtakunnallinen, seura jne). 

Tarkoitus on, että jatkossa ilmoitetaan kaikki tulokset. Aikaisemmin on totuttu siihen, että ilmoitettiin vain finaalissa tanssineiden tulokset.

*esim Matti Meikäläinen ja Maija Meikäläinen, S2 C, vak 1. ja lat 4., Hämeenlinna 18.8., valtakunnallinen.

Kilpailuiden tuloksia voi tarkastella tanssiurheiluliiton tulospalvelusta, mutta tulosten sinne päivittyminen kestää aikansa.