Nuorten E-C ryhmä

Nuorten E-C ryhmä osallistuu tiistain ja torstain kilpatanssiryhmiin.

Nuorten E-C kilparyhmä on tarkoitettu jo kilpaileville tai kilpailemaan aikoville jo perusasiat osaaville lapsille ja nuorille. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole omaa ryhmää, vaan harrastajat osallistuvat tiistain ja torstain ryhmätunneille. Sekä maanantain Practice-harjoituksiin.

Useamman taitotason yhteisryhmässä on haasteensa, mutta siellä on myös mahdollisuus. Taitotason nousun yhteydessä tulee aina uusia tansseja. Tanssit tulevat yhteisessä ryhmässä tutuiksi pikkuhiljaa, vaikka niitä ei harrastajan tanssiohjelmistoon vielä kuuluisikaan. Tämä edistää lapsen ja nuoren jo muutoinkin nopeaa oppimista.

HUOM: Jokaiselle Nicks Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.