Nuorten E-C ryhmä

Nuorten E-C ryhmän harjoitukset maanantaisin 9.1.-15.5. Tunteja ei ole viikoilla  9 (hiihtoloma), 15 (pääsiäinen) eikä 18 (vappu). Maanantaituntien lisäksi E-C ryhmä osallistuu tiistaisin yhdistettyyn E-A ryhmään.

Lasten ja nuorten E-C kilparyhmä on tarkoitettu jo kilpaileville tai kilpailemaan aikoville jo perusasiat osaaville lapsille ja nuorille. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole omaa maanantain ryhmää, vaan harrastajat osallistuvat aikuisten E-D (C) ryhmään.

Useamman taitotason yhteisryhmässä on haasteensa, mutta siellä on myös mahdollisuus. Taitotason nousun yhteydessä tulee aina uusia tansseja. Tanssit tulevat yhteisessä ryhmässä tutuiksi pikkuhiljaa, vaikka niitä ei harrastajan tanssiohjelmistoon vielä kuuluisikaan. Tämä edistää lapsen ja nuoren jo muutoinkin nopeaa oppimista.

Lisätietoja ryhmästä, yksityisopetuksesta, jäsenyydestä jne. antaa tanssiopettaja Saara Tuikkala.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: 
- maanantaisin klo 18:00 - 19:00, Tarmo Valmela
- tiistaisin klo 18:00 - 19:30, Santtu Otsamo, Mikko Kaasalainen, Saara Tuikkala

Ryhmässä harjoittelevat ovat seuran jäseniä ja maksavat jäsenmaksun, sekä kausimaksut.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.