Nuorten E-C ryhmä

Nuorten E-C ryhmä (2*viikossa) 15.8.-7.12.
Tunteja ei ole viikolla 43 (syysloma).

Lasten ja nuorten E-C kilparyhmä on tarkoitettu jo kilpaileville tai kilpailemaan aikoville jo perusasiat osaaville lapsille ja nuorille. 

Useamman taitotason yhteisryhmässä on haasteensa, mutta siellä on myös mahdollisuus. Taitotason nousun yhteydessä tulee aina uusia tansseja. Tanssit tulevat yhteisessä ryhmässä tutuiksi pikkuhiljaa, vaikka niitä ei harrastajan tanssiohjelmistoon vielä kuuluisikaan. Tämä edistää lapsen ja nuoren jo muutoinkin nopeaa oppimista.

Lisätietoja ryhmästä, yksityisopetuksesta, jäsenyydestä jne antaa tanssiopettaja Saara Tuikkala.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa: 
- maanantaisin klo 18:00 - 19:00, Tarmo Valmela
- keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:00, Saara Tuikkala
- lisäksi parit voivat osallistua aikuisten tiistain / torstain tunneille

Ryhmässä harjoittelevat ovat seuran jäseniä ja maksavat jäsenmaksun, sekä kausimaksut.

Kurssi päättyy sunnuntaina 11.12. järjestettävään syyskauden päätöstapahtumaan.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.