10-tanssin SM tulokset lahtelaisittain

11.10.2023

Niin niin. Kisat oli ja meni viime lauantaina 7.10. Lahden Suurhallissa. Vaan miten lahtelaiset parit pärjäsivät?

Nick´s Dancingilta parketilla oli neljä paria + yksi ”extra” pari.

Nuorisoluokassa (16-17v.) ensimmäisiin SM kilpailuihin osallistuivat Olivia Kaarnakoski ja Alex Siniketo. Pari lähti kisoihin hakemaan isojen kisojen tunnelmaa ja kokemaan miltä tuntuu kilpailla aivan ikäluokkansa parhaimmiston kanssa. Sijoitustavoitteita ei ollut, koska kisakoreografiatkin olivat osin vain kahden viikon vanhoja. Sijoitus: 19. 20 parin sarjassa.

Juniori 2 -sarjassa (14-15 v.) tanssi ”extra” pari, vielä keväällä lahtelaisseuraa edustaneet Veera Laakso ja Lauri Lotila. Kesällä helsinkiläisseuraan siirtynyt pari tanssi upeasti aina finaaliin asti. Sarjassa oli 21 tanssiparia, joten 6. sija on erittäin kova suoritus.

Nick´s Dancing haki tanssiurheiluliitolta SM-arvoa sarjalle Seniori 3-5. Tämä ei onnistunut, joten sarja tanssittiin kokeiluna, lisäluokkana. Tämähän ei tanssijoita häirinnyt. Sarja kokosi Lahteen 19 aikuisparia, joista kolme oli kotiseurasta. Eija Rantalainen ja Antti Kärpänen tanssivat aamupäivällä, ollen sarjan 18. Semifinaaliin, 12 joukkoon ylsivät Tarja ja Tapio Luttinen – sijoituksena 10. tila. Parin mukaan enempää ei nykykunnolla ja harjoitusmäärillä voinut odottaakaan. Sarjan kärki oli kova tasoinen – ja finaalin voittoisasti  tanssi Tiina Siniketo – Jukka Leppänen. Etenkin lattaritanssit olivat Tiinan ja Jukan voiton takeena. Kultaa Lahteen!

Seuraavan kerran kilpatanssia pääset seuraamaan livenä Päijät-Hämeessä vuoden 2024 joulukuun 14. päivänä.

Tanssikurssit jatkuvat läpi talven Nick´s Dancingin kahdella tanssisalilla. Tutustu tarjontaamme: www.nicksdancing.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Vasemmalta palkintojenjakajat Outi Hongisto ja Mikko Kaasalainen. Seuraavana sarjan Seniori 3-5 voittajat Tiina Siniketo ja Jukka Leppänen, Nick´s Dancing ry.