Ilmoittaudu jokaiselle tanssitunnille! www.hob.fi/nd

1.9.2020

Nicks Dancing on eturintamassa luomassa turvallista tapaa tulla tanssitunnille. Järjestelmä on luotu siksi, että sinä voit välttää fyysisiä kontakteja tunnille ilmoittautumisessa ja tunteja maksaessasi. Teet ne itse omalla älykännykälläsi.

EILEN - maanantaina 31.8.  - oli uuden systeemin ensi-ilta. Saaran Bailatino-tunnille ilmoittautuminen toimi hyvin, kaikki tanssijat saatiin kirjattua ilmoitusjärjestelmään, joka harrastajan itse tekemänä tai avustettuna. Tuntien maksaminenkin onnistui muutamilta jo suoraan!

Itse ohjeet näyttävät aika pitkiltä. Älä luovuta, vaan lue ne kerran ajatuksella läpi. Itse ilmoittautuminen ei ole vaikea toimenpide. Eikä maksaminenkaan. 

Tule tunnille mukaan, vaikka et omistaisi älypuhelinta tahi et vaan pääse asian kanssa sinuiksi. Ohjaamme sinua kirjautumisessa tarvittaessa, ennen tunnin alkua. Tai teemme kirjautumisen puolestasi. Teemme kaikki ilmoittautumiset ko. järjestelmään, emme ylläpidä enää mitään erillistä paperilistaa. Siksikin olisi hyvä, jos voit itse hoitaa ilmoittautumisen ja maksunkin. Toistaiseksi otamme toki vastaan myös käteistä.  Tervetuloa harrastamaan turvallisesti!

Noudata turvallisuusohjeita! Erityisesti, jos voit välttää puhuhuoneiden käyttöä, niin vältä! 

Nick´s Dancingin molemmilla saleilla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä saatavilla!  

Pese kätesi ennen tuntia ja ennen kuin poistut salilta! 

Huom: Muista myös turvaetäisyydet tunnin päätyttyä!

Alla linkki tarkkoihin turvallisuusohjeisiin!

Ilmoittautumisjärjestelmä on käytössä kaikilla Nick´s Dancingin omilla tanssitunneilla!