Jäsenmaksu 2024 - saat laskun 17.1.

16.1.2024

Moi kaikille Nick´s Dancingin jäsenille. 

Kaikki viime vuonna jäsenmaksunsa maksaneet, jäseneksi liittyneet sekä syksyn -23 kausimaksun maksaneet saavat keskiviikkona 17.1. -  seuran jäsenrekisterin pohjalta tämän vuoden jäsenmaksun. Saat sähköpostin Nicks Dancing ry:n / Yhdistysavaimen nimissä. Tarkista sähköpostisi, joskus viesti voi löytyä myös roskapostin puolelta! Tarkista tilanne viimeistään 21.1.2024.

Mikäli et saa laskua sähköpostiisi, ilmoitathan siitä Tarjalle. Jos epäilet, että osoite, email tai muissa tiedoissa on korjattavaa, ilmoita niistäkin Tarjalle suoraan. Tarjan tavoittaa maksu, -lasku -ja jäsentietoasioissa PARHAITEN sähköpostitse: taloudenhoitaja@nicksdancing.fi tai ilmoita asiasta vaihtoehtoisesti sihteeri@nicksdancing.fi

Seuran syysvuosikokous päätti jäsenmaksun suuruuden, aikuiset 70 € ja lapset alle 16 v.  35 €. Jäsenmaksu on sama kuin vuonna 2023. Jäsenmaksun maksaneena pääset harrastamaan kokonaisedullisesti, kun maksat myös sinulle kohdistuvan kausimaksun (kevät ja syksy erikseen) Hobissa. 

Maksa jäsenlasku vaikka heti, kuitenkin viimeistään eräpäivänä. MUISTA käyttää viitenumeroa.

ERITYISHUOMIO: Yllä kuvattu laskutus koskee vain jäsenmaksua! Kaikki harjoitusmaksut, kurssimaksut ja yksittäisten tuntien kertamaksut maksetaan hob.fi/r/nd -järjestelmän kautta.    Ilmoittaudu AINA jokaiselle tunnille hob.fi/r/nd - järjestelmässä ja maksa sen kautta edellämainitut maksut!

Tervetuloa tanssimaan !  

t. Jyrki Pakkanen                                  Tarja Kaarnakoski

Toiminnanjohtaja, sihteeri                   Taloudenhoitaja

sihteeri@nicksdancing.fi                     taloudenhoitaja@nicksdancing.fi

044 2488279

ps. Jäsenmaksua ei verottajan ohjeistuksen mukaan voi maksaa smartum jne. lipuilla tai sähköisillä välineillä. Siksi sait jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

ps2. 17.1.2024 jälkeen tulleet uudet jäsenet saavat jäsenmaksulaskunsa helmikuun alussa. Ja sen jälkeen aina n. 2 viikon viiveellä Liity jäseneksi- hakamuksen lähettämisen jälkeen.