Poikkeustilanne - päivitys 8.5.

9.4.2022

Päivitys 8.5.

Dancing sali: Salille pääsee vain kalenteriin merkityille tunneille ja valmentajien yksityistunneille. Ei yleistä vapaa treenimahdollisuutta, koska avainkoteloa ei enää käytetä.  Lukitus on vaihdettu Dancing salilla ja uudet avaimet on toimitettu vanhoille avainten haltijoille. Bettina tekee uusia merkintöjä salikalenteriin ns. entiseen tapaan.

Nicksin sali: Salin ulkopuolisessa avainkotelossa ei ole avainta, eikä sitä sinne jatkossa tule. Jäsen, joka haluaa tulla vapaaharjoittelemaan ja ei omaa avainta - ilmoita aikeestasi suht ajoissa whatsup ryhmään, niin kun kaikki joustavat niin toivottavasti salille tulee myös avaimen omaavia treenaajia. Kaikille kilpatanssiaikuispareille on yritetty hankkia ns. oma avain, vapaaharjoittelun mahdollistamiseksi. 

Päivitys 11.4.:

Dancing sali: Salille pääsee vain kalenteriin merkityille tunneille. Ei vapaa treenimahdollisuutta. Uusia merkintöjä ei salikalenteriin tehdä, ennen kuin lukitus on vaihdettu. Vanhoilla Dancing avaimilla ei siis pääse saliin sisään.

Arvio, jolloin lukitus on täysin kunnossa: pääsiäisen jälkeisellä viikolla. 

Nicksin sali: Salin ulkopuolisessa avainkotelossa ei ole avainta, eikä sitä sinne jatkossa tule. Jäsen, joka haluaa tulla vapaaharjoittelemaan ja ei omaa avainta - ilmoita aikeestasi suht ajoissa whatsup ryhmään, niin kun kaikki joustavat niin toivottavasti salille tulee myös avaimen omaavia treenaajia. Tämä on väliaikaisjärjestely!

Päivitys 9.4.: 

Dancing salilla tapahtuneen ilkivallanteon ja murron vuoksi, Dancing salille ei pääse lauantaina 9.4. Sunnuntaina 10. 4. pääsee vain jo kalenterissa näkyville tunneille. 

Varotoimenpiteenä, Nicksin salille pääsevät vain ne henkilöt, jolla on oma avain. 

Tiedotamme lisää, kun asiat varmentuvat maanantaina. Maanantain kalentereihin merkityille tunneille kuitenkin on pääsy! Molemmilla saleilla.

T. Jyrki Pakkanen, puheenjohtaja