Tanssikilpailut la 16.10.2021 Vääksyssä

29.9.2021

Lämpimät kiitokset kaikille kisapäivään 16.10. Vääksyssä osallistuneille. Katsojille erityiskiitos - ilman teitä tanssikilpailut ovat varsin hiljaisia tapahtumia! Kilpailijoille, tuomareille, kaikille toimihenkilöille ja talkooväelle - YHTÄLÄINEN KIITOS!  

Asikkalan liikuntahalli on erinomainen paikka tanssikilpailujen järjestämiseen - toivottavasti pääsemme samoihin tiloihin myös vuoden päästä - 10.2022!     Tanssinriemua kaikille!        tv. Nick´s Dancing 

Videotallenteita kisoista. Kilpalattiaa kuvasi useampikin kamera. Haasteeksi muodostui iso kilpalattia, joka ei meinannut mahtua ruutuun. Toinen haaste tuli pätkivistä nettiyhteyksistä. Toivottavasti löydät omat suorituksesi, edes osin, näiltä YouTube -kanavilta: Nick´s Dancing ja Matti Pitkänen. Klikkaa ja katso!

Kotiseuran kaikki 5 paria ylsivät hienoihin sijoituksiin finaaleissaan:

Juniori 2 D                  1. Alex Siniketo-Leppänen - Olivia Kaarnakoski

Juniori 2 C, vakiot     3. Lauri Lotila - Fiona Hedberg

Juniori 2 C, latin        4. Lauri Lotila - Fiona Hedberg

Seniori 3 C-A, vakiot 5. Jyrki Pakkanen - Seija Pakkanen

Seniori 3 D, vakiot     2. Antti Kärpänen - Eija Rantalainen

Seniori 3 D, latin        1. Antti Kärpänen- Eija Rantalainen

Seniori 5 B-A, vakiot 2. Ravi Mehta - Anna-Kaisa Haapanen

11.10.2021 Kilpailijat, katsojat, huoltajat, toimitsijat ja talkooväki

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) riskitaulukon mukaan arvioituna Nick´s Dancing ry:n järjestämä valtakunnallinen tanssikilpailu kuuluu kohtalaisen riskin kategoriaan. Tässä kategoriassa kasvomaskin käyttöä suositellaan yhtenä keinona vähentää riskiä. 

Maskisuositus ei perustu enää koronaepidemian eri vaiheisiin, vaan pääosin ihmisten omaan tilannekohtaiseen harkintaan. THL suosittelee, että maskia käytetään etenkin julkisissa sisätiloissa (liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa), joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan ja että erityisesti ne, jotka eivät ole saaneet täyttä rokotussarjaa, huomioivat maskisuosituksen. 

Nick´s Dancing muistuttaa, että kasvomaskia on hyvä käyttää tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Tällaisia tilanteita ovat tulo kilpailupaikalle ja kilpailupaikalta poistuminen, pukeutumistilat, yleisissä tiloissa liikkuminen, ml. kahvio. Saavu paikalle terveenä. Vältä ruuhkia - muista turvaetäisyys mahdollisissa jonotustilanteissa.


Ohjeita kilpailupaikalla - Asikkalan liikuntahallissa - toimimiseen

1. KILPAILIJAT

Saapuminen 

Kilpailijat ja yksi huoltaja, kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Alaovelta - parkkipaikan tasolta. Saavuttaessa liikuntahallille, huolehditaan heti käsihygieniasta ja muistetaan kasvomaskisuositus. Ilmoittautuminen aukeaa viimeistään klo 8.45.

Saavu kisapaikalle vasta noin tuntia ennen sarjasi alkamista. Liiku mieluusti vain kisalattiatasolla, mutta olet myös tervetullut kahvioon ja katsomoon - omassa seuruessasi. 

Pukuhuoneet

2 pukuhuonetta naisille sekä miehille. Vältä turhaa oleskelu pukuhuoneessa. Siirry mahdollisimman nopeasti kisakatsomon alaosaan. Kun kilpailu on osaltasi ohi, poistu pukuhuoneesta heti kun olet valmis ja vie samalla kilpailuvarusteet pois sieltä. Olet tervetullut sen jälkeen kisakatsomoon.

Palkintojen jako 

Sarjan tulokset ja palkinnot jaetaan heti kunkin finaalin jälkeen. Mitalit noudetaan itsenäisesti erilliseltä pöydältä. Ei siis kättelyitä eikä halauksia.

2. YLEISÖ

Kiertäkää liikuntahalli vasemman kautta ympäri ja tulkaa sisään - lipunmyyntiin - YLÄOVELTA.

Saavuttaessa hallille, huolehditaan heti käsihygieniasta (wc-tilat 2. ja 3. kerros tai käsidesi sisääntulon yhteydessä) ja muistetaan kasvomaskisuositus. Katsomoon asettuessa pyydetään käyttämään tervettä harkintaa. Pyydämme huomiomaan turvaetäisyydet eri "seurueiden" välillä. 

12.10. ja 7.10.2021 Kilpailijoille ja huoltajille: 

Kilpailun PÄIVITETTY aikataulu ja osallistujalista on julkaistu. Tarkista, että tiedot ovat oikein. 

Jälki-ilmoittautumisia otetaan mieluusti vastaan. Katso ohjeet kilpailukutsusta.

7.10.2021 Yleisölle  

Tule katsomoon koko päiväksi tai etsi tuttu pari osallistujalistasta ja parin aikataulu kisa-aikataulusta - ja sitten silmät ja korvat auki!

Kilpailijat huomioikaa:

HUOM! HUOM!
1. Liitto on lisännyt kilpailuluokkiin myös SEN5 B-A luokan. 
2. Korjattu virheellinen kirjaus liiton toimenpitein. Korjaus koskee SEN2 ja 3 luokkia. Molemmissa ikäluokissa tanssittavat kilpailuluokat ovat D sekä C-A. [Virheellinen kirjaus oli C ja C-A]