Harjoittelu salilla

31.12.2020

Nick´s Dancingin kevätkauden kokonaisvaltainen aloittaminen odottaa edelleen. Tiedotamme heti, kun kausi päästään aloittamaan. Omatoiminen harjoittelu sekä yksityistuntien ottaminen molemmilla saleilla on mahdollista. Saleilla tulee muistaa terveys- ja turvallisuusohjeet.

Ohjeet Nicks Dancingin saleilla harrastamiseen 

* Kasvomaskin käyttöä edellytetään Nicksin tiloissa aina tullessa ja lähtiessä ohjatuista tai omatoimisista harjoituksista. 
* Suositellaan vakavasti kasvosmaskin käyttöä myös harjoituksen aikana, varsinkin jos salilla on useita henkilöitä.  
* Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen harrastustoiminnan.
* Valmentajat, toimihenkilöt ja huoltajat käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista myös harrastustoiminnan aikana.
* Lisäksi on noudatettava voimassa olevia viranomaisten koronamääräyksiä, -ohjeita ja -suosituksia. 

Mistään rajoituksista, suosituksista tai kehoituksista ei ole hyötyä ellei niitä noudateta. Nicks yhdessä muiden urheiluseurojen kanssa toivoo, että Suomessa kaikki noudattaisivat ohjeita tarkasti. Seuratoimintaan kohdistuvat rajoitukset ovat seuroille erittäin raskaita, mutta muistetaan, että rajoituksilla pyritään pitämään huolta meidän kaikkien terveydestä. Noudatetaan me Nicksiläiset näitä ohjeita niin harrastustoiminnassa kuin jokapäiväisissä toimissa muutoinkin. Vanha totuus on, että yhdessä olemme vahvoja, mutta totta on myös, että ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.  

Vaikeutuneen epidemiatilanteen vuoksi hyvinvointiyhtymä on siirtynyt tiedottamaan koronatilanteesta joka arkipäivä. Tilannekuva julkaistaan arkisin kello 12 yhtymän verkkosivuilla osoitteessa phhyky.fi/koronavirus. Lisäksi yhtymä tiedottaa erikseen, jos epidemiatilanteessa tapahtuu merkittäviä muutoksia tai on tarpeen tavoittaa esimerkiksi joukkoaltistumisiin liittyen ihmisiä, joiden henkilöllisyys ei ole tiedossa. 

Tsemppiä kaikille jatkoon!