Toimintavuosi 2024

27.11.2023

Tervehdys!

Tässä pieni tilannetieto Nicksiltä.

Keväkauden ohjelma on valmis. Nettisivujen asiasisältö on päivitetty kevätkautta vastaavaksi. Valmentajien ja ohjaajien kanssa sovitut / sovittavat varaukset käsittävät aina syyskauden + kevätkauden (ns. lukuvuosi). Tästä johtuen kevätkausi järjestetään totutunlaisena. Pieni poikkeus on, lapsille ja nuorille suunnattuja ryhmiä ei aloiteta kevätkaudella lainkaan. Olemme useaan otteeseen yrittäneet järjestään lapsille ja nuorille ryhmiä, siinä onnistumatta. Syitä on varmasti monia. Ei kuitenkaan mietitä menneitä, vaan panostetaan lasten ja nuorten osalta toimivaan syyskauteen. 

Toimintavuosi 2024 on seuran kehittämisen vuosi. Kehittämiseen tuli tilaisuus, jota ei voinut jättää käyttämättä. Seura osallistuu Hämeen TE-toimiston rahoittamaan ja Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestön (PHLU) toteuttamaan Työllisty hyvässä seurassa-hankkeeseen. Hankkeen kautta seuraan palkataan osa-aikainen toiminnanjohtaja / seurakehittäjä kymmeneksi kuukaudeksi. Palkkaus on hankkeen 100%:sti rahoittama. Seuralle jää maksettavaksi vain hallinnollinen maksu PHLU:lle. Palkattava henkilö on meille kaikille tuttu, Jyrki Pakkanen. Johtokunta valmistelee toteutussuunnitelman hankkeen ajaksi ja johtokunnasta valittava vastuuhenkilö vastaa työnjohtotehtävistä.

Alla olevassa liitteessä on syyskokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma vuodelle 2024. Kokous teki myös henkilövalintoja. Puheenjohtajana aloittaa Reijo Kaariste. Johtokunta näyttää tältä: Titta Liukkala (henkilökohtainen varajäsenTapio Luttinen), Antti Kärpänen (Eija Rantalainen), Jukka Leppänen (Tarja Kaarnakoski), Hanna Taina (Juho Rutila), Henri Kaarnakoski (Mirkka Tarkka) ja Antti Ahola-Huhta (Jarno Joenkoski).

Mukavaa joulunalusaikaa!