Bailatino

Bailatinoa maanantaisin sekä tiistaisin 9.1.-16.5. Tunteja ei ole viikolla 9 (hiihtoloma), eikä maanantaisin viikoilla 15 (pääsiäinen) ja 18 (vappu). 

Paikka Dancingin sali (Vesijärvenkatu 30)

Aika Bailatino by Saara (Saara Tuikkala) maanantaisin klo 17:15 - 18:15
         Bailatino by Bettiina (Bettiina Karppinen) tiistaisin klo 16:45 - 17:30 

Hinta 8€/kerta, tunti kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan. 

Bailatino on tanssiliikuntaa latinalaistanssien rytmeillä. Bailatinossa ei tarvita paria eikä se ole kilpaurheilulaji vaan tärkeintä on liikkumisen ilo musiikin tahdissa. Bailatino sopii hyvin kaiken ikäisille, sukupuolesta riippumatta. Maanantain Saaran tunti on enemmän jatkotuntityyppinen ja tiistain Bettiinan tunti keskitasotyyppinen, mutta molemmille tunneille voi tulla kuka vain. Kivaa on ja mukana pysyy.

Pukeutuminen on vapaata; suosittelemme pehmeitä sisälenkkareita tai voimistelutossuja sekä T-paitaa ja joustavia housuja.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.