SooloLattarit by Bettina

SooloLattarit (ex.bailatino) tiistaisin Dancing salilla 29.8.-12.12. Tuntia ei ole viikolla 43.

Paikka Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30

Aika   tiistaisin klo 16:45 - 17:30 

Hinta 8€/kerta, tunti kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan. 

SooloLattarit on vahvasti bailatino-vaikutteinen tanssitunti - latinalaistanssien rytmeillä. SooloLattareissa ei tarvita paria eikä se ole kilpaurheilulaji vaan tärkeintä on liikkumisen ilo musiikin tahdissa. Tunnilla käydään myös läpi tanssitekniikkaa. SooloLattarit sopii hyvin kaiken ikäisille, sukupuolesta riippumatta. 

Syksyllä 2023 SooloLattarit keskittyvät tiistain alkuiltaan. Tervetuloa mukaan aiemmin maanantaisin bailanneet ja tiistain tunnilla tanssineet. Bettinan tunneilla vauhtia riittää. 

Kivaa on ja mukana pysyy, haasteita unohtamatta! Pukeutuminen on vapaata; suosittelemme pehmeitä sisälenkkareita tai voimistelutossuja sekä T-paitaa ja joustavia housuja/tanssiasuja.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.