Bailatino

Bailatinoa 14.2.-19.5. Startti maanantaina 14.2. ja PäiväBaila torstaina 24.2. Tunteja ei ole viikolla 9 (hiihtoloma), eikä pääsiäisenä, kiirastorstaina ja toisena pääsiäispäivänä.


Bailatinotunnit järjestetään korona-aikana turvaetäisyydet huomioiden. 

Paikka Dancingin sali (Vesijärvenkatu 30)

Aika Bailatino jatkoryhmä / Saara Tuikkala maanantaisin klo 17:30 - 18:30
         Bailatino /PäiväBaila / Bettiina Karppinen torstaisin klo 11:10 - 12:00 

Kurssilla on tällä hetkellä voimassa koronapassi. Varaathan passin valmiiksi tunnille tullessasi. Passin käytöstä on kuitenkin tarkoitus luopua kevään aikana, epidemiatilanteen hellittäessä.

Hinta 8€/kerta, tunti kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan. Bettinan PäiväBaila edullisesti: 5 € / kerta.

Kurssi päättyy sunnuntaina 22.5., tule silloin seuraamaan seuran Kevätnäytöstä. Viimeinen harjoituskerta on siten viikolla 20.

Bailatino on tanssiliikuntaa latinalaistanssien rytmeillä. Bailatinossa ei tarvita paria eikä se ole kilpaurheilulaji vaan tärkeintä on liikkumisen ilo musiikin tahdissa. Bailatino sopii hyvin kaiken ikäisille, sukupuolesta riippumatta.

Pukeutuminen on vapaata; suosittelemme pehmeitä sisälenkkareita tai voimistelutossuja sekä T-paitaa ja joustavia housuja.

Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimessa, tässä osoitteessa:

www.hob.fi/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii nettisivuna sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. Tarkemmat ohjeet täältä. 

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.