SooloLattarit by Bettina

SooloLattaritunnin tarkka ajankohta julkaistaan myöhemmin!

 

SooloLattarit (ex.bailatino) tiistaisin Dancing salilla x.9.- x.12. Tunteja ei pidetä viikoilla 43 (syysloma)

Paikka Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30

Aika  

Hinta 7 €/kerta ja jäsenmaksu 25 €. Kertamaksu ei jäsenelle: 12 €.

SooloLattarit on vahvasti bailatino-vaikutteinen tanssitunti - latinalaistanssien rytmeillä. SooloLattareissa ei tarvita paria eikä se ole kilpaurheilulaji vaan tärkeintä on liikkumisen ilo musiikin tahdissa. Tunnilla käydään myös läpi tanssitekniikkaa. SooloLattarit sopii hyvin kaiken ikäisille, sukupuolesta riippumatta. 

Kevätkaudella 2024 SooloLattarit jatkuvat tiistain alkuiltana. Tervetuloa mukaan uudet tanssijat ja aiemmin bailanneet. Bettinan tunneilla vauhtia riittää. 

Kivaa on ja mukana pysyy, haasteita unohtamatta! Pukeutuminen on vapaata; suosittelemme pehmeitä sisälenkkareita tai voimistelutossuja sekä T-paitaa ja joustavia housuja/tanssiasuja.

Bettina

Mikäli ryhmän koko jää alle 10 tanssijan, seura pidättää itsellään oikeuden päättää kurssin jatkosta erikseen.

Ilmoittautuminen tunnille:  Jokaiselle Nicks Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.