Lasten tanssikurssit

Lasten tanssiopetus aloitetaan nuorimpien harrastajien kanssa musiikkiliikunnan keinoin ja siitä edetään kilpatanssiin harrastajan niin halutessa.

Alle kouluikäiset lapset, jotka eivät vielä täysin jaksa keskittyä opetukseen, ovat tervetulleita Tanssivarpaat-ryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan ilman paria.

Kouluikäisille on oma Tanssiurheilun perusteet-ryhmä, jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin kilpatanssin F-luokan tansseja kivoilla kuvioilla. Ryhmän tavoitteena on muodostaa tanssivia pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain sekä tietysti harjaannuttaa esiintymistä. 

Syyskaudella aloittaa uusi Tanssiurheilun jatkoryhmä, jossa jalostuu perusryhmässä opitut taidot sekä tietysti opitaan paljon uutta.

Edistyneempien Lasten ja nuorten E-C ryhmään pääsee mukaan, kun hallitsee kilpatanssin perusteet, kilpailee tai tavoitteena on aloittaa kilpaileminen.

Valmentajiin kannattaa olla yhteydessä, jotta lapsi / nuori saadaan ohjattua tämän itsensä kannalta sopivimpaan ryhmään.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.