Lasten tanssikurssit

HUOM! HUOM!
Uudet Tanssivarpaat- sekä Tanssiurheilun perusteet-ryhmät jatkavat vasta syyskaudella 2023. 

Tanssiurheilun jatkoryhmä jatkaa jo kevätkaudella.

Lasten tanssiopetus aloitetaan nuorimpien harrastajien kanssa musiikkiliikunnan keinoin ja siitä edetään kilpatanssiin harrastajan niin halutessa.

Alle kouluikäiset lapset, jotka eivät vielä täysin jaksa keskittyä opetukseen, ovat tervetulleita Tanssivarpaat-ryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan ilman paria.

Kouluikäisille on oma Tanssiurheilun perusteet-ryhmä, jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin kilpatanssin F-luokan tansseja kivoilla kuvioilla. Ryhmän tavoitteena on muodostaa tanssivia pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain sekä tietysti harjaannuttaa esiintymistä. 

Tanssiurheilun jatkoryhmä jatkaa, mutta harjoituksen viikonpäivä säilyykin keskiviikokkona. Tässä ryhmässä jalostuu perusryhmässä opitut taidot sekä tietysti opitaan paljon uutta.

Valmentajiin kannattaa olla yhteydessä, jotta lapsi / nuori saadaan ohjattua tämän itsensä kannalta sopivimpaan ryhmään.

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.