Lasten tanssikurssit

Lasten tanssiopetus aloitetaan nuorimpien harrastajien kanssa musiikkiliikunnan keinoin ja siitä edetään kilpatanssiin harrastajan niin halutessa.

Alle kouluikäiset lapset, jotka eivät vielä täysin jaksa keskittyä opetukseen, ovat tervetulleita Tanssivarpaat-ryhmään. Tanssivarpaisiin voi tulla mukaan ilman paria.

Tanssitiikerit -ryhmän tavoitteena on muodostaa tanssivia tyttö-poika pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain sekä tietysti harjaannuttaa esiintymistä. Tanssitiikereihin voi tulla mukaan myös ilman paria. 

Tanssivarpaat ja Tanssitiikerit ovat kurssimaksumuotoisia ryhmiä.

Reitti lasten kilpatanssivalmennukseen Nick's Dancingillä:

Kilpatanssin lasten / junioreiden D ryhmään sekä DanceStars-ryhmään pääsee mukaan, kun on ensin saanut opittua tanssien perusteita esimerkiksi Nicksin Tanssitiikerit-ryhmässä tai muualla. Valmentajaan kannattaa olla yhteydessä, jotta lapsi / nuori saadaan ohjattua tämän itsensä kannalta sopivimpaan ryhmään.

DanceStars- ja nuorten kilparyhmässä harrastavat ovat seuran jäseniä. Mainituissa ryhmissä maksetaan vuosittainen seuran jäsenmaksu, sekä harjoitusmaksut harjoituskausittain.