Lasten tanssikurssit

HUOM!
UUDET LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT ALOITETAAN SYYSKAUDELLA 2024! 
TÄSTÄ LISÄTIETOA VIIMEISTÄÄN TOUKOKUUSSA 2024.

Lasten tanssiopetus aloitetaan nuorimpien harrastajien kanssa musiikkiliikunnan keinoin ja siitä edetään kilpatanssiin harrastajan niin halutessa.

Alle kouluikäiset lapset, jotka eivät vielä täysin jaksa keskittyä opetukseen, ovat tervetulleita Tanssitiikerit-ryhmään. Ryhmään voi tulla mukaan ilman paria.

Kouluikäisille on oma Tanssiurheilun perusteet-ryhmä, jossa opetellaan kaikenlaista tanssia, kilpatanssiakaan unohtamatta. Ryhmässä tavoitteena on muodostaa tanssivia pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain, mutta myös yksin (solo) tanssiminen on täysin mahdollista. Pääasia on, että on kivaa. 

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.