Lasten tanssikurssit

Lasten tanssiopetus aloitetaan nuorimpien harrastajien kanssa musiikkiliikunnan keinoin ja siitä edetään kilpatanssiin harrastajan niin halutessa.

Alle kouluikäiset lapset, jotka eivät vielä täysin jaksa keskittyä opetukseen, ovat tervetulleita Tanssivarpaat-ryhmään. Tanssivarpaat ryhmä starttaa syksyllä 2022. Ryhmään voi tulla mukaan ilman paria.

Kouluikäisille on oma Tanssiurheilun perusteet-ryhmä, jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin kilpatanssin F-luokan tansseja kivoilla kuvioilla. Ryhmän tavoitteena on muodostaa tanssivia pareja, totuttaa lapsia tanssimaan pareittain sekä tietysti harjaannuttaa esiintymistä. 

Edistyneempien Lasten ja nuorten E-C ryhmään pääsee mukaan, kun hallitsee kilpatanssin perusteet, kilpailee tai tavoitteena on aloittaa kilpaileminen.

Valmentajiin kannattaa olla yhteydessä, jotta lapsi / nuori saadaan ohjattua tämän itsensä kannalta sopivimpaan ryhmään.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.