KURSSI ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN JOHDOSTA

DanceSchool - Lasten tanssiurheilun perusteet 30.8.-13.12.
Tunteja ei ole viikolla 43 (syysloma).

Tässä ryhmässä lapsi pääsee harjoittelemaan tanssia monessa muodossa, myös kilpatansseja. Tansseissa edetään kaikessa rauhassa. Ryhmä on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. 

Paikka Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30 

Aika keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:00.

Varusteet: Minkälaiset varusteet tulee lapsella olla? 
- sukat tai paljaat jalat, normaalit sisäliikuntavaatteet

Hinta kurssimaksu 140€/kausi, joka maksetaan hob.fi/r/nd nettisivun kautta, valitsemallasi maksutavalla.

Ohjaaja Jari Aaltonen

Jari Aaltonen

Jari Aaltonen - Olen tanssinopettaja, kilpatanssivalmentaja, ilmaisuvalmentaja, koreografi sekä muusikko. Lisäksi olen kahden luistelijan onnellinen isä. Monipuolisen urheilu- ja liikuntataustan jälkeen aloitin kilpatanssin parissa vuonna 1992 ja tanssin kilpaa vaimoni Leenan kanssa 17 vuotta, lopulta useita vuosia Suomen huipun tuntumassa. Samalla valmistuin ammattimuusikoksi, josta oli hyvä ammentaa musiikin rytmiikkaa sekä tulkintaa, ja siihen liittyen olen myös tällä hetkellä tanssiurheiluliiton valmentajien ja ohjaajien rytmiikkakouluttaja. Vaikka olenkin ohjannut erilaisia tanssiryhmiä jo 28 vuotta, aloitin vasta kilpaurani jälkeen varsinaisen valmentamisen niin kilpa- kuin showtanssissa.

Ilmaisun valmennustaival alkoi vähän kuin vahingossa vuonna 2009, kun opetin tanssia Sport Club Vantaan kilpavoimistelijoille, ja siinä sivusin jo tulkinnallisia teemoja musiikin sekä fokuksen kautta. Sittemmin minulla on ollut ilo saada valmentaa ilmaisuataitoa ja tulkintaa SC Vantaan lisäksi Vantaan taitouimareille, Lahden taitoluistelijoille sekä Järvenpää-Mäntsälä-Hyvinkää -seurayhteistyön joukkuevoimistelijoille.

Hienointa kaikissa näissä on aina ollut nähdä sen jokaisen, jo olemassa olevan, oman kipinän syttyminen ja vahvistuminen niin harraste- kuin mestaruustasollakin. Antaessani valmennusta koen myös saaneeni todella paljon jo pelkästään LTL vuosienkin aikana, joten innolla odotan mitä kaikkia mahdollisuuksia edestä vielä löytyy, kun yhdessä tutkitaan. Niin, ja isänä on mahtavaa ihmetellä tätäkin hienoa lajia lastensa kautta, joilta oppii vähintään yhtä paljon!”

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.