LatinoShow juniorit

Ryhmä on peruttu pienestä osallistujamäärästä johtuen. Pyrimme jatkamaan ryhmän kanssa tulevalla kevätkaudella. Oheisesta linkistä pystyt ennakkoilmoittautumaan kevätkauden ryhmään, joka alkaa viikolla 2 / 2022. Ennakkoilmoittautumistieto on meille tärkeä, kun suunnittelemme kevätkautta.

Paikka ja aika sunnuntaisin Nicksin sali , Svinhufvudinkatu 23 A.

LatinoShow juniorit on kurssimaksumuotoinen ryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin 
klo 13 - 14.

Hinta kurssimaksu 140€/kausi

Opettaja Mia Siivonen - Yhteys: WhatsApp 0405902969, mia.siivonen@hotmail.com tai ryhmän FB-sivu.

Ryhmässä harjoittelu kehittää ryhmätaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä vahvistaa omaa tanssia. Ryhmästä saa tukea ja on mukavaa päästä treenaamaan tavoitteellisemmin. Jokainen ryhmä asettaa kaudelle omat tavoitteet, jota kohti valmistetaan ohjelma. Mahdollisuuksien mukaan myös esiinnytään seuran omissa tai muissa tapahtumissa. Mahdolliset pukumaksut eivät sisälly hintaan vaan ne katsotaan aina ryhmän kesken kaikille sopiviksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Erityisesti Karibian alueen autenttisiin lajeihin kuten mm. salsaan, sambaan, cha-cha-chaan, reggaetoniin ja bachataan pohjaava kurssi, jossa sekoitetaan latinalaistansseja show -elementteihin. Tunneilla tutustut Karibian alueen monipuoliseen tanssimaailmaan ja myös sen perinteisimpiin lajeihin, kuten son, mambo ja afrokuubalaiset orishat (jumalhahmot, joilla on oma vahva paikkansa kuubalaisessa tanssikulttuurissa). Opettelemme kurssilla musikaalisuutta ja lavapresenssiä, sekä oman tanssin vahvaa ilmaisua, joka kasvaa ja kehittyy koreografian myötä. Kurssilla tehdään monipuolisia tekniikkaharjoituksia ja rakennetaan koreografia, mitä syvennetään kerta kerralta.

Tunnilla tanssitaan sukilla ja halutessaan voi ottaa mukaan myös latinalaiskorkokengät, joita voidaan käyttää kurssin edetessä.