Lavatanssit

Suunnittelemme ja kokeilemme uutta. Lavatanssin perustunti tutulla paikalla, mutta aloitus klo 18. Luovumme sunnuntain syventävästä tunnista (ennen jatkotunti). Tilalle tulee paritanssin tekniikkatunti maanantai illalle. Tästä tiedotetaan pian enemmän Paritanssi-sivulla.

Paikka Svinhufvudinkatu 23, 3krs (Nick'sin sali)

Aika sunnuntaisin klo 18:00 - 20:00 (perusryhmä)

Hinta 8€ kerta

Tule opettelemaan lavatansseja Nicksillä. Perustunnilla tanssin saloja opetellaan rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Hauskaa on aina pidetty. Ohjattua tanssiparin kierrätystä ei meillä ole.

Lavatanssilla on suomessa erittäin pitkät perinteet ja me haluamme olla Nicksillä varmistamassa, että pitkät perinteet saavat jatkoa. Lavatanssi on hauskaa yhdessäoloa ja samalla se tanssiliikuntana tarjoaa Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) ideologian mukaista terveysliikuntaa  ja oppimisen iloa.

Perusryhmän ohjelmassa on kaikki perinteiset suomalaiset lavatanssit; valssi, hidas valssi, tango, foksi, humppa, jenkka, masurkka ja polkka. Lisäksi opetellaan tanssimaan fuskua, buggia, swingpolkkaa sekä latinalaisista rytmeistä; jive, samba, cha cha, rumba ja salsa. Perusryhmässä opetuksen tavoite on perustanssitaidon oppimisessa siten, että kauden jälkeen pystytään tanssimaan opetellut tanssit perusaskelikolla.


Syyskauden aiheet (pieniä muutoksia saatta tulla, muutoksista ilmoitetaan aina tällä sivulla).

Päivä   Perusryhmä 
1.9.      foksi / fusku 
8.9.      fusku, valssi 
15.9.    valssi, tango   
22.9.    tango, humppa 
29.9.    humpat, hidas valssi 
6.10.    hidas valssi, jenkka 
13.10.  jenkka, cha cha 
20.10.  cha cha, tango 
27.10.  tango, bugg 
3.11.    bugg, rumba 
10.11.  masurkka, polkka, swingpolkka-teema 
17.11.  rumba, valssi 
24.11.  valssit, jive 
1.12.     jive, fusku 
8.12.     Syyskauden päätöstanssit