Lavatanssikurssi

Lavatansseja sunnuntaisin Nicksin salilla 14.1. - 28.4. Tunteja ei pidetä viikoilla 9 (talviloma), eikä 13 (pääsiäinen)

Paikka Nicksin sali, Svinhufvudinkatu 23 A, 3krs

Aika sunnuntaisin kaksi tuntia: klo 17:30 - 19:30

Hinta 10€ / 1 tunti. Kaksi tunnia 10€ + 8 € eli 18€. Tunnit kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan.

Ohjaaja Otto Valtamo

Taitotasolla alkeisjatko/ keski

Tule tanssimaan lavatansseja Nicksille. Perustunnilla tanssin saloja opetellaan kepeässä ilmapiirissä. Tanssimaan oppii tanssimalla ja meillä siihen on mahdollisuus. 

Tanssi on taitolaji, jossa harjoitellaan kahta asiaa: sisältöä, mitä tehdään ja tekniikkaa, miten tehdään. Seuratanssi on aina henkilökohtaista omalla keholla liikkumista. Seuratanssin tehtävä on tarjota tanssin iloa jokaiselle tanssijalle taustasta riippumatta. Seuratanssissa puhumme ehkä enemmän tyyleistä kuin tekniikasta, vaikka jossain määrin kyseessä on sama asia. 

Lavatanssilla on Suomessa erittäin pitkät perinteet ja me haluamme olla Nicksillä varmistamassa, että pitkät perinteet saavat jatkoa. Perinteitä myös uudistetaan ja Otto tuo paljon osaamista ns. kädenalitansseihin. Tervetuloa oppimaan ja tanssimaan! 

Perusryhmässä opetuksen tavoite on perustanssitaidon oppimisessa siten, että kauden jälkeen pystytään vaivatta tanssimaan yhdessä opetellut tanssit perusaskelikolla.

Otto Valtamo - Heli Hämäläinen Kuva: Uusi Lahti

Syksyllä 2023 ryhmän tanssiopena aloittanut Otto Valtamo jatkaa myös kevätkauden -24. Otolla on vankka ohjaajakokemus nykylavatanssiopetuksesta. Tule mukaan.  

Info Otto Valtamo: Olen aloittanut tanssimisen 12-vuotiaana kilpatanssin parissa. Kilpailin vakio- ja lattaritansseissa 3 vuotta. Lavatansseja olen harrastanut 2000-luvun alusta lähtien ja rock’n swing tansseja vuodesta 2004. Olen käynyt Suomen tanssiurheiluliiton rock’n swing valmentaja- ja tanssinohjaaja koulutuksissa, joissa olen keskittynyt fuskuun, buggiin ja boogie woogiehen. Kokemusta tanssinopetuksesta on kertynyt jo 10 vuoden ajalta ensin tanssiseuroissa ja sen jälkeen oman yrityksen puitteissa.

Jos olet kiinnostunut Oton kisasaavutuksista, löydät ne hänen sivuiltaan: klikkaa tästä. 

Kevätkauden 2024 lavatanssituntien suunnitelma:

Kevätkauden1. Tunti2. Tunti
sunnuntait:17.3018.30
2024

14.1.fusku cha cha     
21.1.cha cha     tango
28.1.tango       bugg
4.2.bugg         salsa
11.2.salsa       hidas valssi
18.2.hidas valssi fusku
25.2.fusku       bachata
vk 9    3.3.talviloma; ei tunteja
10.3.bachata     bugg
17.3.bugg         foksi
24.3.salsa       rumba
31.3. Pääsiäissunnuntai, ei tunteja

7.4.bachata     hidas valssi 
14.4.tango       bugg
21.4.jive         fusku  
28.4.Kurssin päätöstanssit!
Huomaa myös: 

15.5. keNicks Dancingin 

kevätkauden päätös

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.