LavatanssiLavatanssin perustunti jatkaa tutulla paikalla sunnuntaisin. Aiheet löytyvät alta. 

Paikka Svinhufvudinkatu 23, 3krs (Nick'sin sali)

Aika Lavatanssin perustunnit aina sunnuntaisin klo 18:00 - 20:00. 

HUOM! Lämmittely / vapaaharjoitteluaika klo 17:30 - 18:00.

Hinta 8€ kerta

Ohjaajina Rexi ja Sari

Tule opettelemaan lavatansseja Nicksillä. Perustunnilla tanssin saloja opetellaan kepeässä ilmapiirissä. Tanssimaan oppii tanssimalla ja meillä on mukavaa tanssia. Ohjattua tanssiparin kierrätystä ei meillä ole.

Tanssi on taitolaji, jossa harjoitellaan kahta asiaa: sisältöä, mitä tehdään ja tekniikkaa, miten tehdään. Seuratanssi on aina henkilökohtaista omalla keholla liikkumista. Seutatanssin tehtävä on tarjota tanssin iloa jokaiselle tanssijalle taustasta riippumatta. Seuratanssissa on oikeampaa puhua enemmän tyyleistä kuin tekniikasta, vaikka jossain määrin kyseessä on sama asia. Perustunnilla keskitymme sisältöön. Tanssiharrastuksen edetessä pidemmälle, tai vaikka heti alussakin, voi perustunnin lisäksi käydä opettelemassa enemmän tekniikkaa. Siihen meillä löytyy oma tunti.

Lavatanssilla on suomessa erittäin pitkät perinteet ja me haluamme olla Nicksillä varmistamassa, että pitkät perinteet saavat jatkoa. Lavatanssi on hauskaa yhdessäoloa!

Perusryhmän ohjelmassa on kaikki perinteiset suomalaiset lavatanssit; valssi, hidas valssi, tango, foksi, humppa, jenkka, masurkka ja polkka. Lisäksi opetellaan tanssimaan fuskua, buggia, swingpolkkaa sekä latinalaisista rytmeistä; jive, samba, cha cha ja rumba. 

Perusryhmässä opetuksen tavoite on perustanssitaidon oppimisessa siten, että kauden jälkeen pystytään tanssimaan opetellut tanssit perusaskelikolla.

Ilmoittauduthan tunnille oheisella linkillä. Tällä ilmoittautumisella, joka tehdään kerran kaudessa, keräämme tarvittavat yhteystiedot ja dokumentoimme kävijät tilastointia varten. 

Kevätkauden 2020 aiheet (muutoksista ilmoitetaan aina tällä sivulla).

PäiväAihe
12.1.foksi, fusku
19.1.fusku 2, valssi
26.1.valssi 2, tango
2.2.tango 2, humppa
9.2.humpat 2, hidas valssi
16.2.hidas valssi 2, bugg
23.2.bugg 2, jenkka
1.3.jenkka 2, foksi 2
8.3.foksi 3, valssi 3
15.3.salsa
22.3.rueda
29.3.masurkka, polkka, swingpolkka-teema
5.4.jenkka 3, cha cha
12.4.EI TUNTIA, PÄÄSIÄINEN                
19.4.cha cha 2, tango 3
26.4.hidas valssi 3, rumba
3.5.rumba 2, humpat 3
10.5.jive, fusku 3
17.5.kädenalitanssien kertaus
24.5.kevätkauden päätöstanssit