Lavatanssi

Lavatanssia maanantaisin 9.1.-15.5. Tuntia ei ole viikoilla 9 (hiihtoloma), 15 (pääsiäinen) eikä 18 (vappu).  

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)

Aika maanantaisin klo 19:30 - 21:00 (MUUTTUNUT AJANKOHTA) 

HUOMAA UUSI ALOITUSAJANKOHTA = KELLO 19:30!

Hinta 8€/kerta, tunti kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan

Ohjaajat Reijo Kaariste

Tule tanssimaan lavatansseja Nicksille. Perustunnilla tanssin saloja opetellaan kepeässä ilmapiirissä. Tanssimaan oppii tanssimalla ja meillä siihen on mahdollisuus. 

Tanssi on taitolaji, jossa harjoitellaan kahta asiaa: sisältöä, mitä tehdään ja tekniikkaa, miten tehdään. Seuratanssi on aina henkilökohtaista omalla keholla liikkumista. Seutatanssin tehtävä on tarjota tanssin iloa jokaiselle tanssijalle taustasta riippumatta. Seuratanssissa puhumme ehkä enemmän tyyleistä kuin tekniikasta, vaikka jossain määrin kyseessä on sama asia. Perustunnilla keskitymme sisältöön. 

Lavatanssilla on Suomessa erittäin pitkät perinteet ja me haluamme olla Nicksillä varmistamassa, että pitkät perinteet saavat jatkoa. Tämän takia tarjonnassamme pysyy perinteisiä ja ei niin paljon nykyään lavalla tanssittavia tansseja. Ne ovat kuitenkin yhtä hauskoja tansseja kuin lavatanssi yleensäkin - hauskaa yhdessäoloa!

Perusryhmän ohjelmassa on perinteiset suomalaiset lavatanssit; valssi, hidas valssi, tango, foksi, hidas foksi, humppa, jenkka, masurkka ja polkka. Lisäksi opetellaan tanssimaan fuskua, buggia sekä latinalaisista rytmeistä; jive, cha cha ja rumba. 

Perusryhmässä opetuksen tavoite on perustanssitaidon oppimisessa siten, että kauden jälkeen pystytään vaivatta tanssimaan yhdessä opetellut tanssit perusaskelikolla.

Jalalla koreasti - Sari ja Rexi

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.