Lavatanssi

Lavatanssia 6.2.-15.5.  Tunteja ei ole viikoilla 15 (pääsiäinen) ja 17 (vappu).


Lavatanssit tanssitaan korona-aikana ns. vakioparin kanssa. 

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)

Aika sunnuntaisin klo 18:00 - 20:00
         lavatanssin lämmittely / vapaaharjoitteluaika klo 17:30 - 18:00.

Hinta 10€/kerta, tunti kuuluu jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan

Ohjaajat Reijo ja Sari Kaariste

Tule tanssimaan lavatansseja Nicksille. Perustunnilla tanssin saloja opetellaan kepeässä ilmapiirissä. Tanssimaan oppii tanssimalla ja meillä siihen on mahdollisuus. 

Teemme kaikkemme, että tanssitunnit voidaan tanssia turvallisessa ympäristössä. Tunneilla tanssitaan toistaiseksi vain ns. oman parin kanssa. Oma pari tarkoittaa paria jonka kanssa tanssitaan koko harjoituskerta. Jokaisella meistä on vastuu itsemme lisäksi kanssaihmisistä!   

Tanssi on taitolaji, jossa harjoitellaan kahta asiaa: sisältöä, mitä tehdään ja tekniikkaa, miten tehdään. Seuratanssi on aina henkilökohtaista omalla keholla liikkumista. Seutatanssin tehtävä on tarjota tanssin iloa jokaiselle tanssijalle taustasta riippumatta. Seuratanssissa puhumme ehkä enemmän tyyleistä kuin tekniikasta, vaikka jossain määrin kyseessä on sama asia. Perustunnilla keskitymme sisältöön. 

Lavatanssilla on Suomessa erittäin pitkät perinteet ja me haluamme olla Nicksillä varmistamassa, että pitkät perinteet saavat jatkoa. Tämän takia tarjonnassamme pysyy perinteisiä ja ei niin paljon nykyään lavalla tanssittavia tansseja. Ne ovat kuitenkin yhtä hauskoja tansseja kuin lavatanssi yleensäkin - hauskaa yhdessäoloa!

Perusryhmän ohjelmassa on perinteiset suomalaiset lavatanssit; valssi, hidas valssi, tango, foksi, hidas foksi, humppa, jenkka, masurkka ja polkka. Lisäksi opetellaan tanssimaan fuskua, buggia sekä latinalaisista rytmeistä; jive, cha cha ja rumba. 

Perusryhmässä opetuksen tavoite on perustanssitaidon oppimisessa siten, että kauden jälkeen pystytään vaivatta tanssimaan yhdessä opetellut tanssit perusaskelikolla.

Jalalla koreasti - Sari ja Rexi

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle yksittäiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.