UUTUUS - Rock´n´Swing

Nicks Dancing goes Rock`n`Swing

Rock`n`Swing lajeista lennokas boogie woogie saadaan lopultakin takaisin Lahden tanssitarjontaan. Tule rohkeasti mukaan! 

Pitkään boogie woogiessa kilpailleet Otto Valtamo ja Heli Hämäläinen ohjaavat rennolla tyylillä kahta eri ryhmää; nuoret ja aikuiset.

Maanantaisin Dancingin salilla 2.9. - 9.12. Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla vk 43.

 

Paikka Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30

Aika maanantaisin kaksi eri tuntia: 

klo 17-18 Juniorit - n. 10 -15 v.

klo 18-19 Vanhemmat - yli 15 v.

Kurssihinnat:

Juniorit  90 € + jäsenmaksu 25 € 

Vanhemmat 170 € + jäsenmaksu 25 € 

Extrana vanhemmat kurssi sisältää vapaan pääsyn sunnuntain Oton lavatanssitunnille Alkeet! (tieto korjattu 20.6.)  Ota ilo irti molemmista!

Ohjaajat Otto Valtamo ja Heli Hämäläinen

Taitotasolla:  uusille tanssijoille ja yleensä kaikille Rock´n´Swing tansseista kiinnostuneille

Kurssikuvaus: Mitä on odotettavissa?

Kursseilla lähdetään liikkeelle alkeista, joten aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla. Kurssilla harjoitellaan perusaskelta, vienti/seuraamista ja tehdään kivoja tanssikuvioita. Tulet oppimaan kursseilla boogie woogien alkeet ja pääset tanssimaan lajia jo hyvin  käytännössä.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Otto Valtamo - Heli Hämäläinen Kuva: Uusi Lahti

Mikäli ryhmän koko jää alle 10 tanssijan, seura pidättää itsellään oikeuden päättää kurssin jatkosta erikseen.

Ilmoittautuminen tunnille:  Jokaiselle Nicks Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.