AKTIIVIKILPAILIJAT JA HUOLTAJAT

3.6.2019

Kilpatanssijat - Kilpalisenssin lunastaneet tanssijat ja alaikäisten huoltajat - ole aktiivinen - DANCECOREKuten toivottavasti olet jo tietoinen, Tanssiurheiluliitto on uudistanut omaa kilpailijarekisteriään ja laajemminkin tukisivustojaan.

Tähän mennessä: seurassamme kilpailijat on kiinnitetty jäseniksemme ja alaikäisille on päivitetty huoltajatiedot kuntoon.

Nyt on syytä testata, että pääset itse sisään järjestelmään. Ensimmäisellä kerralla sinun on REKISTERÖIDYTTÄVÄ sinne, luotava siis käyttäjätunnus ja salasana! 

LUE ensin liiton varsin laajat OHJEET liiton sivuilta kohdasta Dancecore-ohjeet:

https://www.dancesport.fi/toiminta/kilpailutoiminta/dancecore-ohjeet/

Miksi: syksyllä järjestelmän kautta hoidetaan myös kilpailuihin ilmoittautumiset itsenäisesti suoraan, joten nyt on hyvä aika tarkistaa, että pääset sinne sisään ja että perustiedot ovat oikein.

Mikäli et pääse rekisteröitymään, lue ohjeet vielä kertaalleen ja kokeile useamman kerran. Jos homma ei vaan toimi, ota yhteys minuun - Jyrki Pakkanen - etunimi.sukunimi@gmail.com , niin tarkistetaan mitä pitää korjata.

Rekisteröityminen koskee siis aktiivikilpailijoita ja alaikäisten huoltajia.

HUOM! HUOM! HUOM ! 


Alaikäisten kilpailijoiden ilmoittautuminen onnistuu nyt Dancecoren kautta. Ennen ilmoittautumista kilpailijan tiedot on oltava rekisteröitynä Dancecoressa.  Lisätietoja alaikäisen kilpailijan rekisteröitymiseen löytyy täältä:

https://www.dancesport.fi/toiminta/kilpailutoiminta/dancecore-ohjeet/

Huollettavan lisääminen käyttäjälle ohje pdf 

Koskien vanhempien linkkiä alaikäisiin lapsiin, tällä hetkellä on mahdollista vain yksi alaikäinen/huoltaja.

Mutta ilmoittutumiset näkyvät nyt kuitenkin parin molempien osapuolten huoltajilla.

Ongelmatapauksissa ota yhteys dancecore@dancesport.fi (vastaamme ma-pe klo 9-15)