Jäsen - ja harjoitusmaksut lähetetty sähköpostiisi

28.1.2021

Moi kaikille jäsenille. 

Uusi taloudenhoitamme Satu Cunningham on tehnyt ensimmäisen ison rupeaman eli jäsen- ja harjoitusmaksulaskut on lähetetty kaikille. Mikäli et saanut laskua sähköpostiisi, ilmoitathan siitä pj:lle pikaisesti. Tai jos osoite tahi email tiedoissa on korjattavaa, ilmoita niistäkin (osalta jo tullutkin korjauksia). 

Seuran talous on koetuksella näinä aikoina, joten maksa lasku vaikka heti, kuitenkin viimeistään eräpäivänä. Mikäli talouteesi tulee useita laskuja, niin tarvittaessa seura voi sopia maksujen jaksottamisesta kanssasi. Ota tällöin yhteys Satuun suoraan: taloudenhoitaja@nicksdancing.fi

Jäsen-ja harjoitusmaksun maksaville, joilta viikottainen ryhmätunti paikanpäällä on peruttu, niin heille seura pyrkii järjestämään yhden viikottaisen videotreenin (60 min) tai vastaavan kompensaation esim. ulkopaikkakuntalaisten ammattivalmentajien (Mikko ja Santtu) matkakulujen korvaaminen, yksityistuntipäivien osalta. Videotreenejä vetävät Saara, nuorten ja aikuiset kilparyhmille ja Mia LatinoShow ryhmille. Tunnit on merkitty Nicks tanssisalin salikalenteriin. Videotreenit pyritään järjestämmän samaan aikaan kuin normitreenitkin ovat. Huom. poikkeuksia on! Seuraa Kalenteria!

Maltetaan mielemme ja noudatetaan vaan sitkeästi koronarajoitteita !  Tanssisaleilla on tilaa omatoimiseen harjoitteluun ja yksityistuntien ottoon valmentajilta, hyödynnä sitä !

Valitettavasti muu tanssikurssi/-tunti toiminta on keskeytyksissä: aikuisten Bailatino ja Salsa -tunnit kuten myös Lavatanssitunnit. Jopa nuorimpien Tanssivarpaiden tunnit ovat tauolla. Toivottavasti sen osalta saadaan uutta ohjeistusta piakkoin.


 [Päivitys 7.2.2021: Lasten ja nuorten ryhmät saavat jatkaa toimintaansa. Aikataulut tarkemmin Nicksin salin salikalenterissa.]

T. Jyrki Pakkanen

puheenjohtaja

etunimi.sukunimi(at)gmail.com