Open Solo Latin - tunti torstaina 11.5.

4.5.2023

Torstaina 11.5. kello 18.00 - 19.30 Tapahtuu Nicksin salilla:

Solo Latin - tunnit Mikko Kaasalaisen vetämänä.

Kenelle? Tunti on kaikille seuran aktiivitanssijoille ja jäsenille AVOIN. Kyllä, avoin, sisältyy siis aiemmin maksettuihin kausi ja tuntimaksuihin. 

Tervetuloa mukaan siis : Latino Show-ja Bailatino-tanssijat, Salsaajat ja kilpatanssijat jne.

Mikon mukaan puolentoistatunnin settiin mahtuu kaksi koreota, jotka ehditään hyvin tanssiakin. Ensisuunnitelmissa toinen on Cha cha ja toinen Salsa! 

Arvoitus on, että mahdummeko me salille?  Siksi ennakkoilmoittaudu tapahtumaan mukaan alla olevasta linkistä. (Ei erillistä hob-ilmoittautumista.)

Kyllä, nyt mukaan kaikki. Kauden jälkeen hieman erilainen tunti eri ohjaajan/valmentajan johdolla, ilman stressiä kuvioista ja osaamisesta!  TERVETULOA!

Mikko ohjaa siis tunnin. Kuka Mikko?

Mikon ja parinsa Adriennin esittely Tanssiurheiluliiton sivuilta: 

Mikko Kaasalainen - Adrienn Fitori
Mikko ja Adrienn alkoivat tanssia yhdessä vuonna 2003. He kilpailivat amatööreissä 2003 - 2007 ja voittivat tänä aikana kolme latinalaistanssien Suomenmestaruutta. He edustivat Suomea kaikissa arvokilpailuissa ja voittivat muun muassa Pohjois-Euroopan mestaruuden. Parhaat sijoitukset Euroopan Cup 5:s sija ja Maailman Cup 7:s sija. World Ranking -listalla he olivat parhaimmillaan sijalla 25.
Mikko ja Adrienn siirtyivät ammattilaisiksi 2007 ja tanssivat vuodesta 2008 WDSF-liiton IPDSC- ammattilaiskilpailuissa. He voittivat Euroopan Cupin ja olivat pronssilla Maailman Cupissa ja pronssilla myös Euroopanmestaruuskilpailuissa. Viimeisimpänä pari kilpaili WDSF Professional Division -kilpailuissa, pari oli Suomenmestareita 2012 ja 2013 ja edusti Suomea kaikissa arvokilpailuissa. Kilpailu-uran kruunasi vuonna 2015 voitettu WDSF Professional Division Master Class 1 latinalaistanssien maailmanmestaruus.


MM-tittelin jälkeen Mikko on keskittynyt valmentamiseen ja ohjaamiseen - kilpatanssia, Salsaa, Bailaa jne. sekä tuomarointiin myös LatinoShow-kisoissa. Lahdessa Nicks Dancingilla Mikko on valmentanut kilpatanssijoita jo useamman vuoden ajan.