HUOM: Syksyn kurssi-ja harjoitusmaksut maksetaan Hob´in kautta. hob.fi/nd

19.9.2021

Syyskausi on edennyt jo reilun kuukauden. On aika hoitaa maksuasiat kuntoon.

Aikaisempina vuosia seura on laskuttanut kurssi- ja harjoitusmaksut erillisillä laskuilla, jotka sait sähköpostiisi. Nyt tähän tulee muutos. Sinulle tai huollettavallesi ehdotettu / kohdistettu  kurssi- tai harjoitusmaksu maksetaan HOB - järjestelmän kautta. 

Hoidathan maksusi pikaisesti. Mieluusti heti tai viimeistään 26.9.  Ps. Osa teistä on jo hoitanutkin maksut tätä kautta kiitos siitä! Eli systeemi toimii jo.

Hob - järjestelmässä hoidetaan siis ilmoittautumiset kaikille yksittäisille tanssitunneille. Ja nyt myös siis kaikki maksut!

Huomioi myös, että tiedotamme poikkeustapahtumista - esim. tanssiope sairaana - Hob-järjestelmästä saatavilla kontaktitiedoilla. Olethan kirjautunut HOBiin oikealla nimelläsi, sähköpostillasi ja puhelinnumerollasi!

Jos asiasta jää epäselvää, niin ota yhteyttä:

Jyrki Pakkanen pj       puheenjohtaja@nicksdancing.fi

Reijo Kaariste siht      sihteeri@nicksdancing.fi

Juho Rutila HOB tekninen tuki     juho.rutila@gmail.com


Esim. kilpatanssijat ja Latinoshow kilparyhmiin kuuluvat: klikatkaa ehdotettua sinistä Aikuisten kilpatanssin (E-A) kausimaksu 190 € ja edetkää maksamiseen.
Kun olet suorittanut maksun, Hobiin saat tiedon siitä, että olet suorittanut kausimaksusi. (huom. Kortin perumistoiminto ei ole käytössä).

Valitse Hobista sinulle sopiva maksutapa: kts. kolme allaolevaa kuvaa: