Kilpatanssin peruskurssi aikuisille

Seuraava kilpatanssin peruskurssi aikuisille aloitetaan syyskaudella 2021.

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)

Aika maanantaisin (kellonaika selviää myöhemmin)

Tule mukaan mukavaan harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Parhaiten pääset kilpatanssin makuun kiinni, jos sinulla on pari jo kurssille saapuessasi. Tanssitaito ja kehonhallinta karttuu harjoittelulla. Tämä kurssi on aloittelijoille ja tahti on sen mukainen. Kurssilla opetellaan valssin, quickstepin sekä cha cha chan ja jiven perusteita. Harjoittelua on kerran viikossa, joten treenaaminen ei yllä Tanssii tähtien kanssa tv-formaatissa nähtyyn. Tästä syystä taidotkin karttuvat hitaammin. Hyviä lajinomaisia oheisharjoitteluvaihtoehtoja löytyy seurastamme useita, lavatanssi, parisalsa ja bailatino. Kaikki em. sopivat täydellisesti kilpatanssiharjoittelun tueksi. 

Tule mukaan oppimaan uutta!

Hinta selviää myöhemmin

Valmentaja selviää myöhemmin

Kilpatanssin pariin voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Oman parin / tanssiparin kanssa harjoittelu lähtee jouhevasti käyntiin. Jos sinulla ei ole paria niin tule silti katsomaan, josko pari löytyy saliltamme! Edellytys harrastuksen pidempiaikaiselle jatkumiselle on kuitenkin kilpatanssiparin löytyminen.

Kilpatanssin peruskurssi on tavoitteellinen kurssi, joka kestää aina kauden (kevätkausi ja syyskausi). Kurssin lopuksi parit suorittavat halutessaan F-katselmuksen, jonka jälkeen pääsee mukaan jatkokurssille oppimaan lisää E-luokan tansseja ja kohti kilpailuita, jos siltä tuntuu.

Kilpatanssin peruskurssi on tarkoitettu kaikille - ikäjakauma peruskurssilla on ollut perinteisesti väliltä 16 - 70 vuotta. Yläikärajaa ei ole!

Kilpatanssin perustunnilla keskitytään F-luokan tansseihin, joita ovat valssi, quickstep, cha cha chaa ja jive. Hieman myöhemmin (jatkokurssi) otetaan lisäksi E-luokan tanssit, jolloin tulee kaksi tanssia lisää, tango ja samba.

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.