PERUTTU - Kilpatanssin peruskurssi aikuisille

Tämä kurssi on PERUTTU tänä haasteellisena syksynä 2020. Toivottavasti pääsemme aloittamaan kurssin tammikuussa 2021.             

Alle jää näkyviin perustietoja kurssista.

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)

Aika    yksi tunti

HUOM!  Nyt aktiivisesti mukaan uuteen ohjattuun harrastukseen. Parhaiten pääset kilpatanssin makuun kiinni, jos sinulla on pari jo kurssille saapuessasi. Tanssitaito ja kehonhallinta karttuu harjoittelulla. Tämä kurssi on aloittelijoille ja tahti on normaaleille ihmisille tarkoitettu. Yritämme kertoa, että tässä ei kenestäkään tehdä Tanssii tähtien kanssa tv-formaatti treenaajaa. Hyvähän tv-sarja on, mutta antaa ehkä väärän kuvan seuraharjoittelusta. 

Tule mukaan oppimaan uutta! Tarkemmin alempana.

Hinta kilpatanssin perusteet 

Valmentaja  TV

Kilpatanssin pariin voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Oman parin / tanssiparin kanssa harjoittelu lähtee jouhevasti käyntiin. Jos sinulla ei ole paria niin tule silti katsomaan, josko pari löytyy saliltamme! Edellytys harrastuksen pidempiaikaiselle jatkumiselle on kuitenkin kilpatanssiparin löytyminen.

Kilpatanssin peruskurssi on tavoitteellinen kurssi, joka kestää syksyn 2020. Kurssin lopuksi parit suorittavat F-katselmuksen, jonka jälkeen pääsee mukaan jatkokurssille oppimaan lisää E-luokan tansseja ja kohti kilpailuita, jos siltä tuntuu.

Kilpatanssin peruskurssi on tarkoitettu kaikille - ikäjakauma peruskurssilla on ollut perinteisesti väliltä 16 - 70 vuotta. Yläikärajaa ei ole!

Kilpatanssin perustunnilla keskitytään F-luokan tansseihin, joita ovat valssi, quickstep, cha cha chaa ja jive. Hieman myöhemmin (jatkokurssi) otetaan lisäksi E-luokan tanssit, joita tulee lisää tango ja samba.

Kilpanssia tukevalla paritanssin tekniikkatunnilla harjoitellaan latinalais- ja vakiotansseja sekä perinteisiä seuratansseja. Pääpaino on tekniikan opettelussa, muita osa-alueita kuitenkaan unohtamatta. 

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.