Neljän tanssin vakio- ja latinalaistanssin kurssi, 

kilpatanssin peruskurssi 

starttaa seuraavan kerran syksyllä 2024. 

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23 A, 3krs)

Aika 

Tule mukaan mukavaan harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Parhaiten pääset kilpatanssin makuun kiinni, kun sinulla on tanssipari kurssille saapuessasi. Jos sinulla ei ole paria niin tule silti katsomaan, josko pari löytyy saliltamme! Edellytys harrastuksen pidempiaikaiselle jatkumiselle on kuitenkin kilpatanssiparin löytyminen.

Tanssitaito ja kehonhallinta karttuu harjoittelulla. Tämä kurssi on aloittelijoille ja tahti on sen mukainen. Kilpatanssin peruskurssilla keskitytään F-luokan tansseihin, joita ovat valssi, quickstep, cha cha chaa ja jive.  Kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille - ikäjakauma on ollut perinteisesti väliltä 16 - 70 vuotta. Yläikärajaa ei kuitenkaan ole! Harjoittelua on kerran viikossa. 

Kilpatanssi on hieno urheilujaji, sitä voi harrastaa, vaikka ei kilpailemaan mielisikään. Mikäli kilpaileminen kuitenkin kiinnostaa tapahtuu se aina omassa ikä- ja taitotasoluokassa, ts. kilpailet aina suunnilleen saman ikäisiä ja aina saman taitotason omaavien kanssa.

Hyviä lajinomaisia oheisharjoitteluvaihtoehtoja löytyy seurastamme useita, lavatanssi, parisalsa, bailatino ja vaikka LatinoShow. Kaikki em. sopivat täydellisesti kilpatanssiharjoittelun tueksi. 

Tule mukaan oppimaan uutta!

Hinta  peruskurssilla on 170€ / henkilö (2023). Kurssimaksu maksetaan hob.fi/r/nd nettisivun kautta valitsemallasi maksutavalla.

Peruskurssin jälkeen harrastaja siirtyy E-luokkaan. E-luokassa kilpatanssia harrastetaan seuran jäsenenä, ts. tällöin maksetaan seuran vuosittainen jäsenmaksu sekä kausikohtainen harjoitusmaksu.

Valmentaja Tarmo Valmela

Tarmo Valmela alias Tarppi!

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.