Kilpatanssin peruskurssi aikuisille - UUSILLE TANSSIJOILLE

Kilpatanssin peruskurssi 15.8.-5.12. Tunteja ei ole viikolla 43 (syysloma). 

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)

Aika maanantaisin klo 19:00 - 20:00

Tule mukaan mukavaan harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Parhaiten pääset kilpatanssin makuun kiinni, kun sinulla on tanssipari kurssille saapuessasi. Tanssitaito ja kehonhallinta karttuu harjoittelulla. Tämä kurssi on aloittelijoille ja tahti on sen mukainen. Kurssilla opetellaan valssin, quickstepin sekä cha cha chan ja jiven perusteita. Harjoittelua on kerran viikossa. 

Hyviä lajinomaisia oheisharjoitteluvaihtoehtoja löytyy seurastamme useita, lavatanssi, parisalsa, bailatino ja vaikka LatinoShow. Kaikki em. sopivat täydellisesti kilpatanssiharjoittelun tueksi. 

Tule mukaan oppimaan uutta!

Hinta  140 eur. Kurssimaksu maksetaan hob.fi/nd nettisivun kautta valitsemallasi maksutavalla.

Valmentaja Tarmo Valmela

Kurssi päättyy sunnuntaina 11.12. järjestettävään syyskauden päätöstapahtumaan.

Kilpatanssin pariin voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Oman tanssiparin kanssa harjoittelu lähtee jouhevasti käyntiin. Jos sinulla ei ole paria niin tule silti katsomaan, josko pari löytyy saliltamme! Edellytys harrastuksen pidempiaikaiselle jatkumiselle on kuitenkin kilpatanssiparin löytyminen.

Kilpatanssin peruskurssilla keskitytään F-luokan tansseihin, joita ovat valssi, quickstep, cha cha chaa ja jive. 

Kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille - ikäjakauma on ollut perinteisesti väliltä 16 - 70 vuotta. Yläikärajaa ei kuitenkaan ole! 

Kilpatanssi on hieno urheilujaji, sitä voi harrastaa, vaikka ei kilpailemaan mielisikään. Mikäli kilpaileminen kuitenkin kiinnostaa tapahtuu se aina omassa ikä- ja taitotasoluokassa, ts. kilpailet aina suunnilleen saman ikäisiä ja aina saman taitotason omaavien kanssa.


Tarmo Valmela alias Tarppi!

Nick´s Dancingin kaikkien tuntien ja kurssien osallistujat dokumentoidaan tarvittavin yhteystiedoin. Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen ja kertamaksut kerätään järjestelmällä, joka on jokaisen käytettävissä omassa älypuhelimessaan. Tarkemmat ohjeet täältä. Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella kursseillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, jos viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.