UUTUUS - RIVITANSSI - Country Heels & Toes

Syksyllä pääset mukaan toisenkin uuden lajin pariin Dancingin salilla. Rivitanssi saadaan Lahden tanssitarjontaan. Tule rohkeasti mukaan! 

Kurssin ohjaajana toimii Petri Räty. Petrillä on pitkä kokemus eri tanssilajeista: rivitanssista kilpatanssiin. Nykyaikainen rivitanssi hyödyntää mukavaa, rennonletkeää tanssittavaa musiikkia.

Maanantaisin Dancingin salilla 2.9. - 9.12. Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla vk 43.

Kurssi: Rivitanssia aikuisille. Lasten ja nuorten ryhmät: tsekkaa: FB: CHT Dancers

Paikka Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30

Aika maanantaisin klo 19-20  

Kurssihinnat:  70 € + jäsenmaksu 25 €

Ohjaaja Petri Räty

Taitotasolla:  aiemmin rivitanssia harrastaneille, myös uusille tanssijoille, joille rytmissä tanssiminen on tuttua esim. bailatino tai soololattaritunneilta.

Varusteet: "säämiskä"-pohjaiset tanssikengät tai sopivan liukkaat kädenalitanssijoiden bleijerit, joilla onnistuvat pivot-käännökset ja pyörähdykset parketilla jälkiä jättämättä. Rento asu. Ei tarvita buutseja tai stetsonia.

Kurssin järjestää yhteistyössä: hollolalaisen rivitanssiseura CHT Dancers ja Nicks Dancing.

Parasta tällä kurssilla: ei huolta tanssiparista, täällä tanssitaan yksin ryhmässä!

Tarkempi kurssikuvaus: Mitä on odotettavissa?

Opetellaan helpompia beginner-tason tansseja ja hieman haastavampia improver-koreografioita kantrimusiikin ja hittipopin tahtiin. Kestoklassikoita ja suosituimpia uutuustansseja. Saat valmiuksia rivitanssitapahtumiin. Bailatino, Zumba tai vastaavat kokemukset helpottavat, koska askelsarjat ovat pitkälti samoja. "Setämiestsumpaa, mutta parempaan musiikkiin."

Tsekkaa myös YouTube videot!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ilmoittautuminen tunnille:  Jokaiselle Nicks Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa - siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.

Mikäli ryhmän koko jää alle 10 tanssijan, seura pidättää itsellään oikeuden päättää kurssin jatkosta erikseen.