Paritanssin tekniikka

Paikka Nick'sin sali (Svinhufvudinkatu 23, 3krs)
             Sisäänkäynti Foreverin pääovesta (jäähallia vastapäätä) 3. kerrokseen.

Foreverin alakerran wc- ja pukeutumistilat ovat kurssilaisten käytettävissä. 
Hyödynnä niitä! 

Aika maanantaisin klo 19:05 - 20:00, HUOM! syyskauden aloitus 31.8.

Huom! Paritanssin tekniikkatunnin jälkeen klo 20:05  -21:00 on aikuisille suunnattu kilpatanssin perusteet tunti. Tästä lisää kilpatanssisivustolla.

Hinta paritanssin tekniikka syyskausi 150€,
           kilpatanssin perusteet syyskausi 150€,
           molemmat em. tunnit syyskausi yht 200€

Opettaja Tarmo Valmela

Paritanssi on muutakin kuin kahden ihmisen erillinen suoritus tanssiotteessa. Paritanssia voi parantaa erilaisilla tekniikkaharjoituksilla ja tekniikoita voi soveltaa eri tansseihin lähes rajattomasti. Tavoitteena on kuitenkin löytää luonnollinen liike erilaisten harjoitusten avulla. Kun kehonhallinnan ja askeltekniikan perusasiat ovat kunnossa, tanssi muuttuu yllättävän helpoksi ja yksinkertaiseksi. 

Paritanssin tekniikkatunnit sisältävät seuraavia osa-alueita: askeltekniikka, kehonhallinta, tanssiasento, voiman ja liikkeen suuntaus, viejän ja seuraajan roolit ja vastuut, käännösten tekniikka, tekniikoiden soveltaminen eri tansseihin, musiikin tulkinta ja rytmiikka sekä liikeanalysaatio.

Kenkävarustus: Sisäkengät jotka ovat hyvät jalassa ja soveltuvat tanssimiseen.

Ilmoittauduthan tunnille oheisella linkillä. Tällä ilmoittautumisella, joka tehdään kerran kaudessa, keräämme tarvittavat yhteystiedot ja dokumentoimme kävijät tilastointia varten. 

Tervetuloa !