Paritanssin tekniikat

Paikka Svinhufvudinkatu 23, 3krs (Nick'sin sali
Hinta 8€ / h , molemmat tunnit 12€ (käteinen, Smartum, Epassi)

Haluatko oppia tanssimaan tyylikkäästi. 
Aiemmasta tanssitaustasta on hyötyä, mutta voit tulla tunnille myös aloittelijana. Tunnit ovat perusteena myös kilpatanssia harkitseville. Tunneille voit tulla myös ilman paria, sillä pyrimme kierrättämään tanssijoita,  oman parin kanssa voi myös tanssia.

Aika: Paritanssin tekniikkatuntien syyskausi aloitetaan maanantaina 2.9. Tunnit aina maanantaisin klo 19:00-19:45 ja 19:45-20:30.  

Opettajana Tarmo Valmela:

Paritanssi on muutakin kuin kahden ihmisen erillinen suoritus tanssiotteessa. Paritanssia voi parantaa erilaisilla tekniikkaharjoituksilla ja tekniikoita voi soveltaa eri tansseihin lähes rajattomasti. Tavoitteena on kuitenkin löytää luonnollinen liike erilaisten harjoitusten avulla. Kun kehonhallinnan ja askeltekniikan perusasiat ovat kunnossa, tanssi muuttuu yllättävän helpoksi ja yksinkertaiseksi. 

Paritanssin tekniikkatunnit sisältävät seuraavia osa-alueita: askeltekniikka, kehonhallinta, tanssiasento, voiman ja liikkeen suuntaus, viejän ja seuraajan roolit ja vastuut, käännösten tekniikka, tekniikoiden soveltaminen eri tansseihin, musiikin tulkinta ja rytmiikka sekä liikeanalysaatio.

Kenkävarustus: Sisäkengät jotka ovat hyvät jalassa ja soveltuvat tanssimiseen.

Tervetuloa !