Keskiviikon tuntien salit vaihtuvat 20.9. alkaen

13.9.2023

Pieni muutos keskiviikon tanssitunteihin. Salit vaihtuvat - mutta tanssi jatkuu! Muutoksella vastataan harrastajamäärien erilaisiin tilatarpeisiin. Muutos on voimassa toistaiseksi. Keskiviikosta 20.9. alkaen...

- Salsatunnit tanssitaan Nicksin salilla osoitteessa Svinhufvudinkatu 23 A, 3krs. Tämä koskee siis salsan alkeet 18:00-18:55, alkeisjatko klo 19:00-19:55 sekä variaatiot ja rueda klo 20:00-21:00. Nicksin salin ympäristössä on paljon maksuttomia pysäköintipaikkoja. HUOM! sisäpihalla pysäköidessä ajoneuvossa tulee olla AINA näkyvillä erillinen kiinteistöyhtiön pysäköintitunnus.
- (päivitys 25.9.) Dancing salilla: keskiviikko myöhäisillassa omia tuntejaan vetää Mia Siivonen. Dancingin salilta muutaman sadan metrin päässä on kauppakeskus SYKE. Kauppakeskuksen alakerrassa on pysäköintipaikkoja jotka ovat maksuttomia 0-2 tuntia ja tämän jälkeen maksullisia. Kulmakadulla on joitakin maksuttomia pysäköintipaikkoja tien varressa. Myös vanhan Anttilan kiinteistön edessä on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Dancingin salille porttikongista sisään, luiskaa alas, sali luiskan päässä vasemmalla
Nicksin sali Urheilukeskuksen suunnasta kuvattuna. Sisään kuitenkin Svinhufvudin kadun puolelta sisäpihalta