Omatoiminen harjoittelu Nicksin salilla - Latino Show ja vakio/latin-kilpatanssijat

15.3.2021

Pahoittelut tietokatkoksesta. Tärkeä viesti on jäänyt tiedottamatta kaikille jäsenille. Seuraava viesti on kyllä LatinoShow ryhmäläisillä tiedossa sekä johtokunnalla ja syyskokouksessa olleilla, vaan vasta nyt se tulee kaikille tietoon:

Johtokunnan sisällä olemme jo syksyllä 2020 keskustelleet asiat niin, että kun LatinoShow -ryhmien toiminnot vakiintuvat, niin he eli te olette yhtäläisiä seuran kilpailuihin tähtääviä jäseniä kuin kilpatanssijatkin (vakio/lattarit). Siis samoin oikeuksin, velvoittein ja maksuin.

Kilpatanssijoille, Latinoshow-ryhmille ja seuran jäsenillä (jäsen- ja harjoitusmaksut maksaneilla) on myös salin vapaa käyttöoikeus. Toive on, että mieluusti LatinoShow ryhmän jäsenet treenaisivat omatoimisesti Dancing salilla mutta toki myös Nicksin salille saa tulla. Huom. silloin, kun salit ovat varattuna ulkopuolisille tai seuran omille ryhmille; silloin ei toki mennä heitä häiritsemään.

Vastapainoksi sinä hoidat jäsen- ja harjoitusmaksut kuntoon ajallaan. Harjoitusmaksu yhdenvertaisilla oikeuksilla on 190 euroa per kausi. Ja jäsenmaksu, vuosittain 50 euroa. Kevätkauden 2021 maksut saat tammikuun lopulla. Lisäksi jäsenet osallistuvat salien siivoukseen viikkosiivous vuorolistan mukaan.       LatinoShow-ryhmäläisille lähetetty lyhennetty viesti.

Seura kannustaa jäseniään omatoimiseen harjoitteluun - koranaohjeet huomioiden!  

Sopu sijaa tekee - huomioidaan kaikki salilla treenaavat ja sovitaan musiikista ja harjoituksen rytmittämisestä paikalla olijoiden kesken. 

t. Jyrki Pakkanen, pj