Salsa tiiviskurssi 6. - 7. 11. Lattaritanssijoille herkkuja. Osa 1.

21.10.2021

Loppuvuoden lattarispesiaalit alkavat Nick´s Dancingin tanssisaleilla. Ensimmäisenä Virpin organisoimana Maria ja Soca!  HUOM Ilmoittautuminen jo su 24.10.mennessä. Tule mukaan ja ilmoittaudu nyt! Katso ohjeet alla.

Marian ja Socan salsa- ja bachatakurssit Lahdessa lähestyvät!

Tervetuloa tanssimaan kanssamme pitkästä aikaa. Olisi ihana nähdä kurssilla mahdollisimman paljon niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja. Meistä opettajista voit lukea lisää viestin lopusta :)

Kurssipaikka Nick's Dancingilla (Nicksin sali, Svihufvudinkatu 23A) on iso tila, jossa meidän on mahdollista pitää hyvät turvavälit tanssijoiden kesken. 

Lauantaina sukellamme kuubalaisen salsan ja tyylittelyn maailmaan. Tyylittelyssä otetaan mukaan myös esimerkiksi rumban elementtejä, joka on kuubalaisen salsan ydintä. 

Haluamme varmistaa kurssien toteutumisen kuten myös kahden opettajan saamisen, joten pyydämme sitovia ilmoittautumisia 24.10. mennessä sähköpostitse: mariaylonentmi@gmail.com


OHJELMA:
Lauantai (Maria+Soca):
11.30 – 13.30 Parisalsa I 2h
13.30 – 14.15 Tauko ja vapaata harjoittelua
14.15 – 15.15 Salsa soolo – miesten ja naisten tyyli (kaikki tasot – ei alkeet) 1h. Suositellaan erityisesti myös parisalsaajille!
15.30 – 17.30 Parisalsa II 2h

Sunnuntai (Soca):
12.00 – 14.00 Paribachata alkeet 2h (autenttisen domibachatan perusteet, tärkeää ja uutta myös muita bachatan tyylejä tanssineille)
14.00 – 14.30 Tauko ja vapaata harjoittelua
14.30 – 16.00 Paribachata I-II 1,5h

Tsekkaa tuntikuvaukset ja muut lisätiedot FB-tapahtumasta: Salsa & Bachata Fun Lahti
Ilmoitathan, jos et ole FBssa ja tarvitset lisätietoja kurssiin littyen. 

Kurssin toteutumista helpottaa, jos kyselet paria itsellesi mukaan kurssille jo valmiiksi. Halukkaille järjestämme vaihtoringin, joten ilmoitathan myös, tanssitko oman parisi kanssa, vai osallistutko vaihtorinkiin.

Jee, toivottavasti nähdään Lahdessa!

Terveisin,
Maria 

OPETTAJAT: 

YUSNIEL SOCARRAS on saanut tanssin ammattikoulutuksensa arvostetussa Escuela Nacional de Artessa päälajeinaan kuubalainen nykytanssi sekä kuubalaiset perinnetanssit. Ennen Suomeen muuttamista hän on työskennellyt monissa eri tanssiryhmissä, esimerkiksi Conjunto Nacional de Cuban yhtenä ensitanssijana esiintyen niin Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Hänellä on jo yli kymmenen vuoden kokemus niin suomalaisten kuin muunkinmaalaisten perehdyttämisestä salsan ja muiden kuubalaisten tanssien saloihin. Yusniel on myös esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä salsafestivaaleilla sekä toiminut koreografina niin Kuubassa kuin Suomessakin. Opettajana hän on tunnettu hersyvästä energiastaan ja intohimostaan tanssia ja sen opettamista kohtaan! Yusniel eli tuttavallisemmin Soca toimii Salsastudio Jyväskylän pääopettajana.

MARIA YLÖNEN on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja monipuolisen tanssitaustansa lisäksi hän on opiskellut kuubalaisia tansseja kuubalaisten ammattiopettajien johdolla niin Suomessa kuin lukuisilla opintomatkoilla Kuubassakin. Marialla on yli kymmenen vuoden kokemus kuubalaisten tanssien, erityisesti parisalsan opettamisesta, jonka lisäksi hänellä on laaja työkokemus niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin opettamisesta eri tanssilajeissa. Tämän lisäksi hän on toiminut myös tanssijana ja koreografina eri lajeista kumpuavissa teoksissa. Maria on toiminut päätoimisesti tanssinopettaja -yrittäjänä viimeisen kahdeksan vuoden ajan järjestäen kuubalaisten, dominikaanisten sekä angolalaisten tanssien tapahtumia eripuolilla Suomea opettaen yksin sekä yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Maria Ylönen ja Yusniel Socarras ovat kiertäneet eri puolilla Suomea opettaen salsaa ja muita kuubalaisia tansseja jo useiden vuosien ajan. Yhdessä näiden opettajien kursseilla yhdistyy saumattomasti selkeä länsimainen pedagogiikka sekä rento ja mukaansa tempaava kuubalainen tunnelma!